tromaktiko: ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ! H… πατέντα δαιμόνιας αγρότισσας με την οποία εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ! H… πατέντα δαιμόνιας αγρότισσας με την οποία εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις



Εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις, καταρτώντας...
πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης αγροτεμαχίων στην Πέλλα.

Μια 41χρονη αγρότισσα από την Λάκκα Πέλλας, παρουσίασε πως νοικιάζει μερικά από τα χωράφια της σε περιοχές της Πέλλας, πλαστογραφώντας υπογραφές προσώπων για την υπόδειξη πλαστών συμφωνητικών, με σκοπό να εισπράτει κρατικές επιδοτήσεις. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η δράση της 41χρονης έγινε την τριετία 2012 – 2015.

Εισέπραξε παράνομα επιδοτήσεις για τη μίσθωση αγροτεμαχίων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, καταθέτοντας σε αρμόδιο Φορέα του Δημοσίου πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, με την πλαστογράφηση της υπογραφής των συμβαλλόμενων προσώπων.

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απάτης σε βάρος Δημόσιου Φορέα, με αυτήν την παράνομη είσπραξη επιδοτήσεων για μίσθωση αγροτεμαχίων.Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονης για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνονται και δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 38 ετών, εκπρόσωποι τοπικής Κοινότητας, που βεβαίωσαν το γνήσιο της υπογραφής των συμβαλλόμενων ιδιοκτητών των αγροτεμαχίων στα πλαστογραφημένα ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης, χωρίς να είναι παρόντες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!