tromaktiko: Απίστευτες αποκαλύψεις - Μύκονος! Ο τιμοκατάλογος της προστασίας, των γυναικών πολυτελείας και της κόκας...

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Απίστευτες αποκαλύψεις - Μύκονος! Ο τιμοκατάλογος της προστασίας, των γυναικών πολυτελείας και της κόκας...



Απίστευτες αποκαλύψεις για το σκηνικό μαφίας που επικρατεί στο νησί της Μυκόνου την...
καλοκαιρινή περίοδο, όπου κάθε είδους παροχή υπηρεσιών πληρώνεται αδρά.

Η Μύκονος, ο κορυφαίος ενδεχομένως προορισμός διακοπών έχει εξελιχθεί σε προτεκτοράτο μαφίας, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, καθώς στο «Νησί των Ανέμων» αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο οι μπράβοι, οι «Σβετλάνες» και η άσπρη κόκα. Φυσικά, στο στόχαστρο ως επί το πλείστον πολίτες από τις αραβικές χώρες και συγκεκριμένα το Ντουμπάι, το Κουβέιτ και το Κατάρ, ενώ επίσης στα υποψήφια θύματα και Αμερικανοί, Αυστραλοί.

Η πληρωμένη προστασία
Σύμφωνα μπάντα με το δημοσίευμα, πρόκειται για μια οργανωμένη επιχείρηση εκμετάλλευσης ανυποψίαστων τουριστών, η οποία λειτουργεί με βάση την οικονομική κινητικότητα του καθενός. Συνολικά 300 μπράβοι χωρισμένοι σε ομάδες των έξι έχουν αναλάβει την προστασία κέντρων διασκέδασης και εστίασης αποκομίζοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.

Άτομα και με βεβαρημένο οικονομικό μητρώο επωμίζονται ρόλο σεκιούριτι και έχουν χωρίσει το νησί σε έξι περιφέρειες φύλαξης. Ο «Πυγμάχος«, ο «Δεσμοφύλακας», ο «Πατρινός» είναι εταιρείες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έναντι οικονομικού ανταλλάγματος 420 ευρώ ανά άτομο ημερησίως για σωματοφύλακες ή 4.500 ευρώ μηνιαίως για τα μπαρ, με την ημερήσια αμοιβή κάθε σωματοφύλακα να φτάνει τα 150 ευρώ.

Φυσικά, δεν υπάρχει περιθώριο ελιγμού για τους ιδιοκτήτες καθώς εκβιασμοί με πελάτες έτοιμους για τσαμπουκά και «τζαμπατζήδες» αναγκάζουν σε συμμόρφωση. Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», η δράση επεκτείνεται και σε ληστείες πλούσιων κατόπιν εσωτερικής ενημέρωσης από τους πληροφοριοδότες.

Η διακίνηση κοκαΐνης
Στο νησί λέγεται ότι πιο πιθανό είναι να ξεμείνουν από νερό παρά από τη «χρυσόσκονη». Με μεγάλη ευκολία πλασάρεται στα μαγαζιά του νησιού εν αγνοία των ιδιοκτητών στις περισσότερες περιπτώσεις. Κάθε βαποράκι πληρώνει 500 ευρώ, ποσό που μπορεί να φτάσει τα 15.000 ευρώ το μήνα. Το κάθε γραμμάριο κοστίζει από 120-150 ευρώ, την ώρα που στην Αθήνα οι τιμές κυμαίνονται στα 50-70 ευρώ.

Τα κορίτσια πολυτελείας
Γυναίκες για όλα τα γούστα και τις οικονομικές δυνατότητες προσφέρουν τις υπηρεσίες του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη συναυλία των Ρέμου-Ραματσότι όπου πολλές «Σβετλάνες», συνήθως δύο-δύο, προσέγγιζαν τραπέζια των 15.000 ευρώ.

Ο τιμοκατάλογος ξεκινά με 150 ευρώ η κατώτερη, 300 με 1.500 ευρώ οι «Σβετλάνες» και 2-3.000 ευρώ τα τοπ μόντελ. Απαραίτητη προϋπόθεση η άφθονη σαμπάνια και το μεθύσι, με έναν γεροδεμένο Αιγυπτιακής καταγωγής να κάνει το λογαριασμό και να δίνει την άδεια να προχωρήσεις στα περαιτέρω.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!