tromaktiko: Συνεχίζονται οι προσπάθειες στελέχωσης του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Συνεχίζονται οι προσπάθειες στελέχωσης του Νοσοκομείου Πρέβεζας



Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων νέων ιατρών...
Συγκεκριμένα πρόκειται για, τον νέο Επικουρικό ιατρό ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, Μπατσούλη Αθανάσιο που θα στελεχώσει το Ακτινολογικό Τμήμα.

Τον νέο Ιατρό ειδικότητας Αναισθησιολογίας που διορίζεται σε μόνιμη οργανική θέση. Ο Αγγελάκης Εμμανουήλ  που πρόσφερε υπηρεσία ως επικουρικό Προσωπικό στο Νοσοκομείο με λήξη θητείας  τον Σεπτέμβριο του 2017 διορίζεται σε μόνιμη θέση Ιατρού Αναισθησιολογίας σε βαθμό Επιμελητή Β΄ και εφεξής θα αποτελεί μέρος του μόνιμου ιατρικού προσωπικού του Αναισθησιολογικού Τμήματος.

Και, τους δύο νέους ιατρούς ειδικότητας Παθολογοανατομίας και Νευρολογίας που αναλαμβάνουν άμεσα Υπηρεσία σε μόνιμες οργανικές θέσεις και θα συμβάλλουν στην βέλτιστη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Ο Καραλής Σπυρίδων διορίζεται σε μόνιμη οργανική θέση Ιατρού Παθολογοανατομίας σε βαθμό Επιμελητή Β΄. Η Κασκάνη  Κωνσταντία  διορίζεται σε μόνιμη οργανική θέση Ιατρού Νευρολογίας σε βαθμό Επιμελητή Β΄.

Συγχρόνως η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζα ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η κρίση για την πρόσληψη ενός μόνιμου ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής, Επιμελητή Β΄.

Τέλος, ενημερώνει πως έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη μόνιμης οργανικής θέσης κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Ειδικότητας Παιδιατρικής Επιμελητή Β΄ και αναμένεται άμεσα η ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού.

«Η προσπάθεια μας σε ότι αφορά τη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμες οργανικές θέσεις συνεχίζεται με αμείωτη ένταση έως ότου καλυφθούν όλες οι ανάγκες του» καταλήγει η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Μιλτιάδη Παππά.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!