tromaktiko: Δείτε τους για πρώτη φορά - Αυτά είναι τα αδέρφια του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα [photos]

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Δείτε τους για πρώτη φορά - Αυτά είναι τα αδέρφια του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα [photos]



Στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης...
μπήκε εκτάκτως ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Παρασκευής (07.07.2017).

Ο Πρωθυπουργός νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο, όπου θα περάσει το βράδυ, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πρωί του Σαββάτου.

Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε την Πέμπτη και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους την Πέμπτη και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

"Ευχαριστώ από καρδιάς"
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας "θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου".

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Τα αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ και Δημήτρης


Στο δωμάτιο που αναρρώνει ο πρωθυπουργός βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!