tromaktiko: Θα πάθεις πλάκα! Τόσα κέρδισε μέσα σε μια μέρα ο mr JUMBO...

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Θα πάθεις πλάκα! Τόσα κέρδισε μέσα σε μια μέρα ο mr JUMBO...



Χρηματιστήριο-Μέσα σε μια ημέρα...

κέρδισε 4,3 εκατ ευρώ ο Mr Jumbo,ενω αντίθετα ο Βασιλάκης της Aegean έχασε 8,2 εκατ ευρω.

Μετά από αρκετή δυσκολία, το χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), κατάφερε εν τέλει να κλείσει «στα πράσινα», με τον συναλλακτικό τζίρο να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδαΠιο συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,34% στις 856 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 853 και 858 μονάδων. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 67 εκατ. ευρώ.Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 0,21%, στις 2.223,55 μονάδες, ενώ στο +0,67% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.164,62 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,16% στις 1.132,38 μονάδες.
Σε επίπεδο εβδομάδας ο γενικός δείκτης σημείωσε κέρδη 2,27%, ο FTSE 25 ενισχύθηκε κατά 2,48%, ενώ ο τραπεζικός δείκτης κέρδισε 6,62%.

Σύμφωνα με την ψηφιακή πλατφόρμα του mononews.gr που καταγράφει καθημερινά την αυξομείωση της περιουσίας των επιχειρηματιών που έχουν μετοχές εισηγμένες στο Ελληνικό ΧΑ, μεγάλος κερδισμένος της ημέρας ήταν , ο Mr Jumbo, Aπόστολος Βακάκης, ο οποίος είδε το χαρτοφυλάκιο των μετοχών του να κερδίζει 4,3 εκατ. ευρώ, ενώ αντιθέτως ο μεγάλος ηττημένος της ημέρας, ήταν ο Θεόδωρος Βασιλάκης, πρόεδρος της Aegean ο οποίος είδε το χαρτοφυλάκιο των μετοχών του να χάνει 8,2 εκατ. ευρώ.

Ευοίωνο σημάδι για το ΧΑ αποτελούν οι μέσες ημερήσιες συναλλαγές οι οποίες είναι υπερδιπλάσιες σε σχέση με τον περυσινό Ιούλιο, οδηγώντας τον μέσο όρο στα επίπεδα της περυσινής χρονιάς (60,5 εκατ. ευρώ).

Στο ταμπλό τώρα, η μετοχή του Μυτιληναίου «πρωταγωνίστησε» σήμερα, από την αρχή της συνεδρίασης, συντηρώντας την άνοδό της έως το τέλος και κλείνοντας στο +4%. Κέρδη 2% και για τη Λάμδα, ενώ άνω του 1% ήταν τα κέρδη σε ΟΛΠ, ΟΤΕ, Βιοχαλκο και ΕΧΑΕ.

Ήπια ανοδικά έκλεισαν οι Μοtor Oil, Jumbo, Grivalia, Aegean, Πειραιώς και Φουρλής, ενώ χωρίς μεταβολή, εκπλήσσοντας με τις αντοχές τους, ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση οι Eurobank, Alpha Bank, ΟΠΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια και ΑΔΜΗΕ.

Στον αντίποδα, η Attica Bank διόρθωσε σήμερα κλείνοντας με απώλειες 3%, με τις Folli Follie, Εθνική και Ελλάκτωρ να την ακολουθούν με πτώση που ξεπέρασε το 1%. Ήπια πτωτικά έκλεισαν οι Τιτάν, Σαράντης, ΕΕΕ, ΔΕΗ και ΓΕΚ Τέρνα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!