tromaktiko: H πριγκίπισσα Diana είχε φορέσει αυτά τα παπούτσια 20 χρόνια πριν την Kate Middleton

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

H πριγκίπισσα Diana είχε φορέσει αυτά τα παπούτσια 20 χρόνια πριν την Kate Middleton



Όταν η Kate Middleton φόρεσε ένα λευκό ζευγάρι sneakers Superga στα πιο πρόσφατα φιλανθρωπικά events που χρειάστηκε να...
παρευρεθεί, όλη η fashion κοινότητα άρχισε να παραληρεί για το πόσο καλά έχει συνδυάσει τα καθωσπρέπει ρούχα της με αυτά τα αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν 60 Ευρώ. Αλλά αν ανατρέξεις λίγο στα βασιλικά φωτογραφικά αρχεία θα ανακαλύψεις πως η Δούκισσα του Cambridge δεν είναι η πρώτη γαλαζοαίματη που έχει επιλέξει το συγκεκριμένο casual ζευγάρι για να εμφανιστεί δημόσια.

Συγκεκριμένα η πριγκίπισσα Diana φόρεσε ακριβώς τα ίδια Superga σε ναυτική μπλε απόχρωση πριν από 20 χρόνια, όταν είχε επισκεφθεί την έδρα του Ερυθρού Σταυρού στην Αγκόλα. Η μητέρα του πρίγκιπα Harry και William τότε τα είχε συνδυάσει με ένα jean παντελόνι σε light blue χρώμα, ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα blazer σε σκούρα μπλε απόχρωση. Εν έτη 1997 όλα αυτά, γιατί σήμερα η «νύφη» της, Kate, τα φόρεσε με ένα ριγέ μπλουζάκι –για να μην ξεφεύγουμε από τη navy αισθητική- και ένα στενό παντελόνι. Όταν δύο από τις πιο καλοντυμένες πριγκίπισσες που έχουμε δει ποτέ στα media, επιλέγουν ακριβώς τα ίδια παπούτσια δεν μπορεί πάρα κάτι καλό να σημαίνει για το brand.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!