tromaktiko: H Νόρα Δράκου "ρίχνεται" στη πισίνα για το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας της!

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

H Νόρα Δράκου "ρίχνεται" στη πισίνα για το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας της!



Η πρωταθλήτρια του υγρού στίβου από την Πάτρα που είναι σταθερά στην διεθνή ελίτ της κολύμβησης μιλά για τους αγώνες στην...
Ουγγαρία.

Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας για την Πατρινή κολυμβήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδος, Νόρα Δράκου.

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για να πέσει στην πισίνα στο τέταρτο συνεχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας της που ξεκινά στις 24 Ιουλίου, με την αποστολή της Εθνικής να αναχωρεί στις 20 του μήνα.

Η Πατρινή Νόρα Δράκου θα αγωνιστεί στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο, αλλά και 50 μέτρα ελεύθερο, έχοντας σαν αρχικό της στόχο να μπει στους τελικούς, βελτιώνοντας τους χρόνους της και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει ότι καλύτερο προκύψει από τις κούρσες της.

Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Το μετάλλιο σίγουρα με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα είναι κάτι το σχεδόν απίθανο, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Μιλάμε για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα συγκεντρώσει τους καλύτερους κολυμβητές όλου του κόσμου». Η Πατρινή αθλήτρια θα κορυφώσει την προετοιμασία της μαζί με τον προπονητή της Άκη Οικονόμου, εδώ στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο του «Α. Πεπανός».


«Έχουμε αρκετά καλή ομάδα και όλα τα παιδιά μπορούν να πετύχουν σημαντικά πράγματα στην Ουγγαρία» δηλώνει αναφερόμενη στο τι μπορεί να περιμένουμε από την Εθνική. «Η ομάδα των αγοριών μας για παράδειγμα έχει πολλές δυνατότητες για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς του κάθε αγωνίσματος».

Η Πατρινή πρωταθλήτρια είναι ευχαριστημένη από το σωματείο της και το κλίμα που συνάντησε στον Παναθηναϊκό. "Οι άνθρωποι αυτοί είναι δίπλα μου σε ότι κάνω, με στήριξαν οικονομικά και ηθικά, είμαι ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα και ελπίζω να συνεχίσω την συνεργασία μου με το σωματείο και την νέα χρονιά".



Όσο για τι βλέπει μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας; «Αυτό που βλέπω είναι την Ολυμπιάδα του Τόκιο το 2020. Επειδή έως τώρα για κάποιο λόγο δεν έχουν πάει καλά οι Ολυμπιάδες που έχω πάει, θέλω στο Τόκιο να πετύχω κάτι καλό, τότε δηλαδή που θα ετοιμάζομαι για να κλείσω την καριέρα του. Είναι ακόμα νωρίς βέβαια να μιλάω για αυτό, όμως ο πρωταθλητισμός που έχει μάθει να κοιτάζω μπροστά».



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!