tromaktiko: Σκότωσαν τον Αντώνη Ιωάννου - Η άγρια ληστεία και οι ανατροπές...

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Σκότωσαν τον Αντώνη Ιωάννου - Η άγρια ληστεία και οι ανατροπές...



Τραγική φιγούρα ο εγγονός του θύματος που...
κατάλαβε ότι ο παππούς του ήταν νεκρός και δεν προχώρησε στα ενδότερα. Η εμπλοκή υπαξιωματικού της αεροπορίας…

Μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε βαριά σκοπούμενη θανάσιμη σωματική βλάβη πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας στο Κακουργιοδικείο Καρδίτσας, για τους τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους της ληστείας μετά φόνου που συνέβη τον Απρίλιο του 2016 στον Βόλο, με θύμα τον άτυχο 91χρονο Αντώνη Ιωάννου, συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο.

Στο Κακουργιοδικείο Καρδίτσας συνεχίστηκε η δίκη, με την πρόταση του εισαγγελέα έδρας και τις αγορεύσεις των δικηγόρων. Η συνεδρίαση του δικαστηρίου διακόπηκε στις 17.00 το απόγευμα και θα συνεχιστεί εντός της ημέρας με την ανακοίνωση της απόφασης.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε τη μετατροπή της βασικής κατηγορίας, καθώς δεν προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία ανθρωποκτόνα πρόθεση. Ζήτησε έτσι, οι τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους που είχαν μπει στο σπίτι του θύματος να κριθούν ένοχοι για βαριά σκοπούμενη θανάσιμη σωματική βλάβη και για το αδίκημα της απόπειρας τέλεσης ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ληστείας, που διαπράχτηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Aπίστευτη εξέλιξη για νεκρή μεσίτρια - Τι τραγικο θα κάνει η Κυβέρνηση στα παιδιά της; Ξεπερνά κάθε όριο...

Ξεπερνά κάθε όριο η αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!