tromaktiko: Χανιά: Βίντεο - ΣΟΚ από την οικογενειακή τραγωδία - Δείτε τη στιγμή που ο πατέρας πυροβολεί τον γιό του

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Χανιά: Βίντεο - ΣΟΚ από την οικογενειακή τραγωδία - Δείτε τη στιγμή που ο πατέρας πυροβολεί τον γιό του



Ένα βίντεο – σοκ από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το Σάββατο...
(08/07) σε χωριό των Χανίων, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα πως έγινε το έγκλημα και χάθηκε τόσο άδικα η ζωή του 58χρονου.

Ο φόβος ενός 85χρονου ότι δεχόταν επίθεση από διαρρήκτη σε συνδυασμό με τα προβλήματα ακοής ήταν οι τραγικές αιτίες που τον έκαναν να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί, όταν το πέρασε για κλέφτη, σε μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Κρήτη.

Αμέσως μετά ο ηλικιωμένος ταμπουρώθηκε σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό. Η πρωτοφανής τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Άγιοι Θεόδωροι, κοντά στην Παλαιοχώρα Χανίων, όταν ένας από τους τρεις γιους του 85χρονου, ο 58χρονος Αντώνης Ροδολάκης, πήγε να επισκεφτεί τον πατέρα του που έμενε μόνος του μετά το θάνατο της συζύγου του.

Όταν έφτασε στο σπίτι, χτύπησε την πόρτα, αλλά ο πατέρας του δεν άκουγε λόγω του προβλήματος ακοής. Ο άτυχος 58χρονος πήδηξε από το παράθυρο μέσα στο σπίτι για να δει πώς είναι ο πατέρας του. Ο 85χρονος όμως δεν κατάλαβε ότι μέσα στο σπίτι μπήκε ο γιος του και όχι κλέφτης, με αποτέλεσμα να πάρει το όπλο και να το πυροβολήσει.

Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε νεκρός μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου πατέρα του, ενώ τραγική μάρτυρας του σοκαριστικού σκηνικού ήταν η σύζυγός του, που ήταν έξω από το σπίτι και περίμενε να της ανοίξουν. Η γυναίκα όταν άκουσε τους πυροβολισμούς κατάλαβε ότι κακό είχε γίνει και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, υπέστη νευρικό κλονισμό, ταμπουρώθηκε στο σπίτι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν τόσο άσχημη η ψυχολογική κατάστασή του, που πυροβόλησε πάνω από 100 φορές.

Χρειάστηκε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας για να συλλάβουν τον ηλικιωμένο. Εκτός από το όπλο της δολοφονίας, στα δωμάτια υπήρχαν ακόμα ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και ένα πολεμικό.

Ο 85χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η στιγμή που ο πατέρας πυροβολεί το γιο

Στο βίντεο του neakriti.gr ακούγονται μόνο κάποια από τα αδιάκοπα πυρά του 85χρονου στην διάρκεια της νύχτας θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους στα Χανιά.



Η νεκροψία νεκροτομή που διενήργησε την Κυριακή στη σορό του άτυχου 58χρονου, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, έδειξε ότι το θύμα χτυπήθηκε μοιραία από απόσταση 2,5 - 3 μέτρων με τον θάνατό του να είναι σχεδόν ακαριαίος.

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο ιατροδικαστής:

«Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 - 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!