tromaktiko: Survivor - ραγδαίες εξελίξεις: Το ΕΣΡ αποφασίζει για την τύχη του παιχνιδιού

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Survivor - ραγδαίες εξελίξεις: Το ΕΣΡ αποφασίζει για την τύχη του παιχνιδιού



H επόμενη τηλεοπτική σεζόν...
«παίζεται» αυτές τις μέρες στο ΕΣΡ. Η απόφαση που θα πάρουν τα εννέα μέλη του Συμβουλίου για τη σήμανση του προγράμματος, από την οποία εξαρτάται και η ώρα μετάδοσης, θα προσδιορίσει τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό της επόμενης σεζόν.

Η κρίσιμη απόφαση του ΕΣΡ αφορά τη σήμανση του «Survivor».

Επί της ουσίας, αυτές τις μέρες «παίζεται» η τύχη του επόμενου Survivor. Αν θα μεταδίδεται λίγο μετά τις 21.00 ή αν θα μετακινηθεί σε άλλη ζώνη, πιο κοντά στα μεσάνυχτα.


Όπως αναφέρουν οι typologies, αν θεωρηθεί από το ΕΣΡ πως δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι κατάλληλο για όλους, θα συνεχίσει να μεταδίδεται στις 21.00 και να σαρώνει στη βραδινή ζώνη, συνεχίζοντας να προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στους ανταγωνιστές του.

Αν αλλάξει η σήμανση και το ΕΣΡ κρίνει πως είναι απαραίτητη η γονική συναίνεση, το πρόγραμμα θα πρέπει να μετακινηθεί στις 22.30. Αν κριθεί ακατάλληλο, κάτι που δεν είναι πολύ πιθανό, θα πρέπει η ώρα έναρξης να μετακινηθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τετάρτη στο ΕΣΡ ο ΣΚΑΪ εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο επίπεδο από τον διευθύνοντα σύμβουλο Κώστα Κιμπουρόπουλο, τον νομικό σύμβουλο Κωστή Φιλιππόπουλο και δύο στελέχη του προγράμματος. Τα τελευταία χρόνια ουδέποτε είχε δοθεί τόσο μεγάλο βάρος στο ΕΣΡ, αφού συνήθως την εκπροσώπηση αναλάμβαναν μόνο οι δικηγόροι. Υπήρξε μια ανοιχτή συζήτηση, όπου η πλευρά του ΣΚΑΪ κατέταξε το τηλεοπτικό πρόγραμμα στην κατηγορία «gaming», που προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού. Η θέση του ΣΚΑΪ είναι πως υπάρχει μια παγκόσμια τάση των ανθρώπων να παίζουν παιχνίδια, κάθε μορφής, ιδίως με την εξέλιξη της τεχνολογίας, και αυτό είναι ο κυριότερος λόγος που το πρόγραμμα έχει τόσο μεγάλη απήχηση.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!