tromaktiko: Κούλογλου για Γεωργιάδη: Ήταν θιασώτης της δικτατορίας, του αρέσουν τα τανκς

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Κούλογλου για Γεωργιάδη: Ήταν θιασώτης της δικτατορίας, του αρέσουν τα τανκς



Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη...


Μιλώντας στον Real FM, με αφορμή την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, ο κ. Κούλογλου σημείωσε: «Εδώ και χρόνια δεν μπαίνουν περιπολικά στα Εξάρχεια, φοβούνται. Αυτό είναι μόνιμο πρόβλημα, πραγματικό, αλλά δεν αντιμετωπίζεται με καμικάζι, πρέπει να υπάρχει μία λύση συνεννόησης με τους κατοίκους και αστυνομικών μέτρων, φυσικά. Αλλά, ξαφνικά να προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα σε μία μέρα, ούτε με τα τανκς δεν το λύνεις. Αλλά, επειδή στον κ. Γεωργιάδη αρέσουν τα τανκς, ενδεχομένως να το προσπαθήσει».

Κληθείς να διευκρινίσει τι εννοεί, ο ίδιος ανέφερε: «Ο κ. Γεωργιάδης ήταν θιασώτης της δικτατορίας. Έχει πει ότι στη δικτατορία η οικονομία ήταν θαύμα»

Ερωτηθείς αν χαρακτηρίζει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας φιλοχουντικό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Σαφώς, με μία έννοια του αρέσουν ορισμένες πτυχές της δικτατορίας. Με την οικονομία της χούντας ήταν ενθουσιασμένος. Είναι πάρα πολύ γνωστό αυτό».

Η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ ήρθε μέσω Twitter: «Η γελοιότητα δεν έχει όρια. Συγκυβερνούν με τον Καμμένο και λένε αυτά», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!