tromaktiko: Καλώς ήρθατε στο... Μαρόκο! Απίστευτο "κύμα" καύσωνα προ των πυλών...

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Καλώς ήρθατε στο... Μαρόκο! Απίστευτο "κύμα" καύσωνα προ των πυλών...



Όσοι... γκρίνιαζαν τις προηγούμενες εβδομάδες, για το ότι είχαμε βροχές και ένα κύμα κακοκαιρίας εν μέσω καλοκαιριού, καλό θα είναι να...
προσέχουν τι εύχονται!

Click4more: Καιρός: Έρχεται ένας από τους ισχυρότερους καύσωνες της δεκαετίας!
Κι αυτό διότι ο καιρός έχει μπει, πλέον, κανονικότατα σε καλοκαιρινή ρότα, κάτι που θα γίνει εύκολα αντιληπτό τις επόμενες ημέρες. Οι προβλέψεις αναφέρουν πως την Δευτέρα και την Τρίτη τα πράγματα θα είναι... σχετικά καλά, αφού η θερμοκρασία θα είναι μεν σε υψηλά επίπεδα, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, "έχουμε θερμοκρασίες ακόμα και στη Βόρεια Ελλάδα κάτω από 20 βαθμούς Κελσίου, ελάχιστες. Αυτό οφείλεται στο ότι η ζέστη που μας επηρεάζει αυτή τη στιγμή είναι από την Ευρώπη, αλλά ξεθυμασμέν".

Ο... υπεροβολικός βαθμός που προαναφέραμε, πάντως, αναμένεται να συμβεί μετά την Τετάρτη! Ο υδράργυρος θα πάρει την... ανιούσα και όλα δείχνουν πως οι θερμοκρασίες θα ξεκινούν με τον αριθμό "4".

Όπως λέει ο Τάσος Αρνιακός, "από την Τετάρτη και μετά φαίνεται ότι μας έρχεται ένα νέο κύμα, από την Αφρική αυτή τη φορά, το οποίο θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκασία και φαίνεται ότι θα έχουμε 40άρια από την Πέμπτη και μετά μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή. Από την Κυριακή και μετά περιμένουμε πτώση πάλι, σημαντική. Πέντε με έξι βαθμούς Κελσίου. Αυτό είναι το προφίλ του καιρού για τη νέα εβδομάδα.

Την Κυριακή δείχνει να εκτονώνεται. Περισσότερα εκτόνωση περιμένουμε από τη Δευτέρα. Πάντως θα είναι μια ζεστή εβδομάδα, καμία σχέση με τις προηγούμενες. Θα είναι μια καλοκαιρινή εβδομάδα για την Ελλάδα".
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!