tromaktiko: "Κρίμα κ. Καζάκο ... κρίμα"

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

"Κρίμα κ. Καζάκο ... κρίμα"



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Η δήλωση…

Κ. Καζάκος (Ηθοποιός και στέλεχος του... ΚΚΕ)
« Οι νέοι θα πρέπει να μη φεύγουν για το εξωτερικό αλλά θα πρέπει να μείνουν εδώ να παλέψουν για το μέλλον τους» και τελειώνοντας την φράση του με περίσσιο θράσος και χωρίς καμία ντροπή τους χαρακτήρισε ως … Προδότες!

Ο σχολιασμός …

Ομολογώ ότι μέχρι να δω το βίντεο δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η παραπάνω δήλωση είναι αληθινή και ειπώθηκε από έναν άνθρωπο υποτίθεται της τέχνης και του πνεύματος αλλά κυρίως από ένα στέλεχος του ΚΚΕ.
κ. Καζάκε η εικόνα σας και τα λεγόμενα σας μας παραπέμπουν σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και προσωπικά θεωρώ ανόητη και προσβλητική την δήλωση σας αφού η γενιά σας αλλά και η γενιά μας επέτρεψε σε φαύλους, ανόητους και κλέφτες να φέρουν την πατρίδα μας σε αυτή την άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα η νέα γενιά να είναι αναγκασμένη να αναζητήσει αλλού την πιθανότητα για ένα καλύτερο μέλλον.
Δηλαδή με την δική σας “Επαναστατική λογική” θα πρέπει οι νέοι άνθρωποι να μείνουν για όλη τους την ζωή υπόδουλοι των Γερμανών και των εγχώριων “Κοτζαμπάσηδων” χωρίς εργασία και ελπίδα για το μέλλον περιμένοντας χαρτζιλίκι από τους άνεργους γονείς ή την κουτσουρεμένη σύνταξη των παππούδων τους.
Εσείς προσωπικά τι κάνετε για όλα αυτά; Μήπως θεωρείτε ότι η συμμετοχή σας ως μέλος στο ΚΚΕ σας δίνει την ταυτότητα του Αντιστασιακού;
Όχι κύριε!... η συμμετοχή σας για την ανατροπή αυτής της κατάστασης  είναι μηδαμινή αλλά και του κόμματος σας (για το οποίο θα γράψω τις σκέψεις μου άλλη φορά) ασθενική και ύποπτη!!!
Αντί λοιπόν να κατηγορείτε τους νέους με τέτοιες φαιδρές δηλώσεις ας κοιταχτείτε και ας κοιταχτούμε όλοι στο καθρέφτη και ας παραδεχτούμε ότι εμείς είμαστε οι υπαίτιοι της φυγής των παιδιών μας τα οποία για μένα καλώς φεύγουν μακριά από την δυστυχία, την μπόχα και την δυσωδία που εκπέμπει πλέον αυτός ο τόπος!!!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!