tromaktiko: Συγκλονισμένη η γειτονιά της 24χρονης Χριστίνας που έσβησε από αναθυμιάσεις το πρωί μέσα στο διαμέρισμά της [photos - video]

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Συγκλονισμένη η γειτονιά της 24χρονης Χριστίνας που έσβησε από αναθυμιάσεις το πρωί μέσα στο διαμέρισμά της [photos - video]



Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία 24χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην πόλη της Λάρισας...
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν περίπου στις 9 π.μ. η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι.

Όταν οι πυροσβέστες τελικά κατάφεραν να μπουν μέσα στο χώρο διαπίστωσαν πως μία γυναίκα κείτονταν χωρίς τις αισθήσεις της.

Το χρονικό
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου στο ισόγειο της οδού Κουντουριώτου ερευνά η Π.Υ Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός της προκλήθηκε από αναθυμιάσεις. Πιθανότερο σύμφωνα με τους γείτονες είναι να υπήρχε αναμμένο μάτι κουζίνας στο διαμέρισμα και από αυτό να προκλήθηκε το κακό.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας στη Larissanet.gr, η οποία χτύπησε την πόρτα και άκουσε ζωντανή – μέσα στους καπνούς – την 24χρονη, η οποία όμως δεν κατάφερε να βγει έξω από το διαμέρισμα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του larissanet.gr από το σημείο:










     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!