tromaktiko: Ανατριχίλα: Η στιγμή που βρέθηκε η φυλακισμένη αγνοούμενη μητέρα από την εκπομπή της Αγγ. Νικολούλη [video]

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ανατριχίλα: Η στιγμή που βρέθηκε η φυλακισμένη αγνοούμενη μητέρα από την εκπομπή της Αγγ. Νικολούλη [video]



Οι τηλεθεατές εντόπισαν την αγνοουμένη μητέρα που αναζητούσαν στην εκπομπή η κόρη της και η αδελφή της. Οι φόβοι τους ότι κάποιος άνδρας που την κακοποιούσε στο παρελθόν μπορεί να την εξαφάνισε, επιβεβαιώθηκαν...


Η μία πληροφορία διαδεχόταν την άλλη και όλες οδηγούσαν στα Σεπόλια, σ’ ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν φυλακισμένη μια γυναίκα που έμοιαζε στην Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής.



Από το στούντιο άμεσα αναχώρησαν η κόρη της και η αδελφή της, για το σημείο που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες. Εκεί κατευθύνθηκε εσπευσμένα και η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ», που βρισκόταν σε άλλο σημείο της Αθήνας. Ενημερώθηκε και το Κέντρο Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί, έφτασαν έγκαιρα στον χώρο. Οι σκηνές που ακολούθησαν και που προβλήθηκαν αμοντάριστες στην εκπομπή, ήταν σοκαριστικές. Η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας αντίκρισε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ’ ένα σκοτεινό σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη για μήνες.



Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα την αγνοούμενη μητέρα. Κάποια στιγμή τους απάντησε επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της. Η κόρη της, της ζητούσε να βγει έξω όπου την περίμεναν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σέρνοντας κυριολεκτικά τα βήματα της η Τερέζα βγήκε σαν χαμένη από τη σκοτεινή φυλακή της.









Ο σύντροφος της ένας αλκοολικός και σκληρός άνδρας που την κακοποιούσε, δεν ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Η κόρη της Τερέζας ευχαρίστησε το «Τούνελ», τους άνδρες της Άμεσης Δράσης και τους τηλεθεατές που βοήθησαν για να βρεθεί.



«Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας» τόνισε συγκινημένη.

Η 47χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε να δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Μαρτίου.

Ο άνδρας που την είχε κλειδώσει στο παλιό σπίτι, συνελήφθη τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!