tromaktiko: Όταν ο Υπάτιος συνάντησε την Ασπασία ράγισαν καρδιές... [photo]

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Όταν ο Υπάτιος συνάντησε την Ασπασία ράγισαν καρδιές... [photo]



Δείτε την ανάρτηση που έκανε η μητέρα της κοπέλας στο Facebook...


«Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του». Με τα παραπάνω λόγια η Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας ευχαρίστησε τον Υπάτιο Πατμάνογλου που τους επισκέφθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η ανάρτηση της Σπυριδούλας Φατούρου στον λογαριασμό της στο Facebook συνοδευόταν και με φωτογραφία που έβγαλε ο Υπάτιος μαζί με την Ασπασία.



Ο Υπάτιος μετά τον άδικο χαμό της γυναίκας και του παιδιού του επισκέπτεται αρκετά συχνά οικογένειες που ζουν το δικό τους γολγοθά, εξαιτίας κάποιου τροχαίου ή κάποιας άλλης αιτίας, που παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο.

Κάπως έτσι επισκέφθηκε και την Ασπασία, που είχε πυροβοληθεί από τον ίδιο της τον πατέρα, για να τη δει, να μιλήσει με τη μητέρα της και να τους δώσει δύναμη και ελπίδα.

Ο ίδιος κάθισε αρκετή ώρα στο δωμάτιο της Ασπασίας μαθαίνοντας το προσωπικό της δράμα ενώ μίλησε και για τη δική του ιστορία και μοιράστηκε μαζί με τη μητέρα της Ασπασίας, τις συμβουλές και τα λόγια του πνευματικού του από τον οποίο και ο ίδιος αντλεί δύναμη μετά το τραγικό τέλος που είχε η αγαπημένη του σύζυγος και ο μονάκριβος γιος του.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!