tromaktiko: Eurovision 2017: Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο ο άνδρας που ανέβηκε στη σκηνή και έδειξε τα οπίσθιά του

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Eurovision 2017: Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο ο άνδρας που ανέβηκε στη σκηνή και έδειξε τα οπίσθιά του



Η αστυνομία στην Ουκρανία συνέλαβε έναν Ουκρανό φαρσέρ, ο οποίος ανέβηκε πάνω στην σκηνή του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού...
(Eurovision) κατεβάζοντας το παντελόνι του, καθώς τραγουδούσε η τραγουδίστρια Jamala, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Αβακόφ.

Ο φαρσέρ αναγνωρίστηκε ως ο Βιτάλι Σέντιουκ, που ανέβηκε στην σκηνή ενώ είχε καλυφθεί με μια σημαία της Αυστραλίας κι έδειξε τα οπίσθια του, κατεβάζοντας το παντελόνι του.

Το επεισόδιο μεταδόθηκε σε εκατομμύρια τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ αναπαράχθηκε άμεσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο.

Από την πλευρά τους, οι ουκρανικές αρχές δεν βλέπουν την αστεία πλευρά του περιστατικού, καθώς έχουν συλλάβει τον φαρσέρ για χρονικό διάστημα 72 ωρών. Ο ίδιος, είναι αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη και πενταετή ποινή φυλάκισης για χουλιγκανισμό, σύμφωνα με ανάρτησή του Αβακόφ στο Facebook.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!