tromaktiko: Η αδερφή του Πάνου Καμμένου «απολογείται» για τις χειρονομίες σε οπαδούς του Ολυμπιακού

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η αδερφή του Πάνου Καμμένου «απολογείται» για τις χειρονομίες σε οπαδούς του Ολυμπιακού



Η Αλεξία Καμμένου κλήθηκε να «απολογηθεί» για τις χειρονομίες του αδελφού της, Πάνου Καμμένου στον χθεσινό 4ο τελικό του πρωταθλήματος Α1 γυναικών...


Η κορυφαία Ελληνίδα προπονήτρια μίλησε στη συχνότητα του Sport-Fm, σημειώνοντας: «Θα προτιμούσα να δώσουμε περισσότερο ενδιαφέρον στο αθλητικό κομμάτι, είναι συγκλονιστικοί τελικοί και για τις δύο ομάδες. Από χθες έχω λάβει τα περισσότερα τηλεφωνήματα σε όλη τη χρονιά για συνεντεύξεις και δηλώσεις.

Αν είναι για το καλό του πόλο και για να αυξηθεί η απήχησή του, το δέχομαι ευχαρίστως. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, έπαιξε τελικό στην Ευρώπη, είναι μια υπερπλήρης ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και πολύ πιο έμπειρο ρόστερ από το δικό μας.

Στην Βουλιαγμένη έχει ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος μετά τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, με νεαρά κορίτσια και πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Καταλαβαίνετε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το ακλόνητο φαβορί, αν και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα Play Offs.

Κάναμε το 2-0, δεν το περίμενε κανείς, περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αυτό συνέβη και πάμε τώρα για 5ο τελικό στο Παπαστράτειο.

Στον γυναικείο αθλητισμό όλα γίνονται, είναι θέμα ψυχολογίας, μομέντουμ. Είμαστε καλύτερες του αναμενόμενου στα πρώτα δύο παιχνίδια των τελικών, κυρίως για όσους δεν μας είδαν στο πρωτάθλημα και στην ισοπαλία που είχαμε πάρει στον Πειραιά.

Ξέραμε ότι μπορούμε να πλησιάσουμε και να καλύψουμε την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Τώρα για χθες, επειδή είμαι έμπειρη και κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά, έκανα μεγάλη προσπάθεια να συγκρατηθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Αν χάσω τον έλεγχο δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, το έκανα με κόπο γιατί είμαι παρορμητική. Όταν έφυγα από την Βουλιαγμένη και έμεινα δύο χρόνια εκτός πριν πάω στην Γλυφάδα αναθεώρησα πολλά πράγματα και είπα ότι για να ανταπεξέλθω στο μέλλον πρέπει να αφήσω τον παρορμητισμό και σε κάποιον βαθμό το έχω καταφέρει. Δεν φοβάμαι τίποτα, μόνη μου πάω και μόνη μου φεύγω από το γήπεδο, χωρίς τις πλάτες κανενός συγγενή, με τις δικές μου δυνάμεις και μόνο πάντα.

Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες, δεν επικαλούμαι συγγενείς και δεν μου έχουν χαρίσει τίποτα. Δεν γίνεται για εμένα το όλο σκηνικό, εγώ είμαι προπονήτρια. Μεγαλοποιήθηκε το θέμα λόγω του αδερφού μου, αλλά ο Πάνος αντέδρασε ως αδερφός μου και όχι ως πολιτικό πρόσωπο. Όλοι όμως κοίταξαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση. Ήταν μια κακή στιγμή και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μπούκαραν στο κολυμβητήριο από πόρτα που δεν έπρεπε να μπουν και αντέδρασαν με μένος».

Δεν έχω μιλήσει με τον αδερφό μου από χθες, δεν γνώριζα καλά το τι συνέβη και μετά είχα το μυαλό μου στο παιχνίδι. Όλο αυτό είχε ξεκινήσει πριν έρθει ο Πάνος στην πισίνα, μετά κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν το κάναμε για εσένα, είμαστε οπαδοί. Το γυναικείο πόλο έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό και πρέπει να αναλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι για τέτοια περιστατικά και να αφήσουν εμάς να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!