tromaktiko: Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου είχαν κρύψει τον εκρηκτικό μηχανισμό κατά του Παπαδήμου

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου είχαν κρύψει τον εκρηκτικό μηχανισμό κατά του Παπαδήμου



Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου φέρευαι να είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου...
στη δολοφονική τρομοκρατική επίθεση εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το skai.gr, oι τρομοκράτες είχαν "σκάψει" το εσωτερικό του βιβλίου και είχαν τοποθετήσει την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις ο κ.Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο.

Επίσης, οι Αρχές πήραν υλικό και αναζητούν το DNA των δραστών, από τα δύο γραμματόσημα του φακέλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός πρόκειται να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργικό καθαρισμό του τραύματος που φέρει στο δεξί μηρό, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Παπαευσταθίου, διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ο κ. Παπαδήμος παραμένει για προληπτικούς λόγους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, ενώ σήμερα αναμένεται να αποφασίσουν οι θεράποντες γιατροί αν θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο.

Την ίδια ώρα, την παραίτηση του Νίκου Τόσκα ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά την έμμεση παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του δέματος που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Χθες, Παρασκευή, εν τω μεταξύ, επιβεβαιώθηκε ότι ο παγιδευμένος φάκελος που εστάλη στον πρώην πρωθυπουργό είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ έγινε γνωστό πως ο φερόμενος ως αποστολέας δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και έχει διεύθυνση στο Κολωνάκι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!