tromaktiko: Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι "σήκωνε" τα χρηματοκιβώτια η περιβόητη "συμμορία των χρηματοκιβωτίων"

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι "σήκωνε" τα χρηματοκιβώτια η περιβόητη "συμμορία των χρηματοκιβωτίων"



Ως ιδιαίτερα επικίνδυνοι και αδίστακτοι, οι γνώριμοι και με πλούσια δράση κατά το παρελθόν κακοποιοί – μέλη της σπείρας των χρηματοκιβωτίων, δεν δίσταζαν να πυροβολήσουν κατά Αστυνομικών ή πολιτών όταν θεωρούσαν ότι κινδύνευαν...
Εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό και με ορμητήριο το στρατόπεδο “Καποτά”, οι αδίστακτοι κακοποιοί κατάφεραν κατά το χρονικό διάστημα της δράσης τους πάνω από 150 ληστείες εταιριών και επιχειρήσεων, με λεία που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις Αρχές, τα χρήματα τα σκορπούσαν σε μεγάλη ζωή αλλά και σε σκληρά ναρκωτικά και τζόγο.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Policenews εδώ: Το γλέντι αρραβώνων στο Μενίδι των σεσημασμένων κακοποιών των χρηματοκιβωτίων και το “ντου” της ΕΛ.ΑΣ.

Τις κινήσεις των δραστών της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων που «χτυπούσαν» οι δράστες. Πρόκειται για τα χτυπήματα που πραγματοποίησε η συμμορία στα διόδια της Αττικής Οδού, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία Αθηνών αλλά και το χτύπημα στην SEPTONA.

Ληστεία στα Διόδια Αττικής οδού
Ήταν ξημερώματα Πρωτομαγιάς και συγκεκριμένα 4.40 όταν η συμμορία έφτασε στα διόδια της Αττικής Οδού. Οι δράστες είναι έξι στον αριθμό. Η υπάλληλος των διοδίων βλέπει το αυτοκίνητο να σταματάει και νομίζει ότι θέλουν να πληρώσουν διόδια. Ξαφνικά οι κουκουλοφόροι ξεκίνησαν να σκαρφαλώνουν στο παράθυρο ένας – ένας. Η υπάλληλος έντρομη κάνει στην άκρη, προτού την δέσουν και την φιμώσουν. Στη συνέχεια οι ληστές προσπαθούν να φορτώσουν στο αυτοκίνητό τους το ογκώδες χρηματοκιβώτιο κάτι που τελικά καταφέρνουν και τρέπονται σε φυγή.
Το χτύπημα στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Η συμμορία φτάνει στην Ολυμπιακή Ζυθοποιεία λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου. Οι δράστες είναι πέντε και έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα. Εισβάλουν στο εργοστάσιο και αφού ακινητοποιούν τον φύλακα μπαίνουν και παίρνουν το χρηματοκιβώτιο

Το χτύπημα στην SEPTONA
Οι ληστές φτάνουν στην Septona τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου. Πηδούν τα κάγκελα και εισβάλουν στο εργοστάσιο. Οι δράστες είναι πέντε στον αριθμό και είναι οπλισμένοι με κυνηγετικά όπλα. Ακινητοποιούν τον φύλακα χτυπώντας τον και του παίρνουν το κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια παίρνουν το χρηματοκιβώτιο και τρέπονται σε φυγή.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!