tromaktiko: Τους έκλεψαν το τάμπλετ και είδαν προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τους έκλεψαν το τάμπλετ και είδαν προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο



Φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές είδε σε ιστοσελίδα γνωριμιών ένα νιόπαντρο ζευγάρι στα δυτικά της Ρόδου...
Η τοπική κοινωνία είναι ιδιαίτερη θορυβημένη από αυτό που έχει συμβεί ενώ τα θύματα βρίσκονται αντιμέτωπα με bullying από τους συγχωριανούς τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύζυγος, που έχει πάθος με την ερασιτεχνική φωτογραφία, είχε τραβήξει, μεταξύ άλλων, ορισμένες καλλιτεχνικού τύπου φωτογραφίες της συζύγου του, αλλά και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Οι φωτογραφίες αυτές, μαζί με άλλες, είχαν αποθηκευτεί σε τάμπλετ, το οποίο εκλάπη και στην πορεία διαπίστωσαν ότι άγνωστος δράστης τις είχε διαρρεύσει και τις διένειμε ελεύθερα στο ίντερνετ μέσω λογαριασμού σε ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών.

Οι φωτογραφίες αυτές, με αυστηρά προσωπικό περιεχόμενο, στην πορεία διακινήθηκαν μεταξύ των κινητών των συγχωριανών τους και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι από κουτσομπολιά, που έφτασαν σε γνώση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι με αναρτήσεις του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, αφού πρώτα καταδίκασε τις φήμες που διαδόθηκαν σε βάρος τους, ανακοίνωσε ότι έχουν κινήσει τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες.

Υπόλογοι για τέλεση ποινικά διωκόμενων πράξεων και συγκεκριμένα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του ζευγαριού ως και συκοφαντική του δυσφήμιση κινδυνεύουν να βρεθούν και εκείνοι που διακίνησαν το ίδιο υλικό μεταξύ κινητών τηλεφώνων στην μικρή κοινωνία του χωριού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!