tromaktiko: Έγκλημα «βγαλμένο» από τη σειρά «Κόκκινος κύκλος» με θύμα παντρεμένη - Γιατρός «έφαγε» την ερωμένη του

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Έγκλημα «βγαλμένο» από τη σειρά «Κόκκινος κύκλος» με θύμα παντρεμένη - Γιατρός «έφαγε» την ερωμένη του



Ενα θρίλερ που μοιάζει να είναι σενάριο της δημοφιλούς τηλεοπτικής αστυνομικής σειράς «Κόκκινος κύκλος» του Πάνου Κοκκινόπουλου...
ήρθε στο φως με τον εντοπισμό του πτώματος μιας αγνοούμενης 36χρονης, μητέρας τριών παιδιών, το οποίο βρέθηκε πεταμένο σε ένα ρέμα στη Χαλκιδική.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 38χρονο αγγειοχειρουργό (μικρή φωτό), ο οποίος εργάζεται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και είχε ερωτική σχέση με την άτυχη γυναίκα, την οποία φέρεται ότι δολοφόνησε μέσα στο νοσοκομείο!

Η γεωργιανής καταγωγής 36χρονη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από περίπου μία εβδομάδα και η αυλαία στην υπόθεση έπεσε με τον πιο δραματικό τρόπο. Ο σύζυγός της κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Λευκού Πύργου ότι αγνοούνταν από το απόγευμα της 26ης Απριλίου, λέγοντας ότι η γυναίκα του είχε ραντεβού στο Ιπποκράτειο με έναν γιατρό για να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Μάλιστα, είχε ταξιδέψει από την Αθήνα για να υποβληθεί στην επέμβαση στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αμεσα διατάχθηκε άρση απορρήτου τόσο στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς που διατηρούσε η 36χρονη Γεωργιανή όσο και στο κινητό της τηλέφωνο, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό της. Οι αποκαλύψεις, οι οποίες άρχισαν να έρχονται στο φως, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε θερμούς διαλόγους μέσω facebook με τον 38χρονο γιατρό, οι οποίοι δείχνουν ότι κάτι ερωτικό υπήρχε μεταξύ τους. Συχνές ήταν και οι τηλεφωνικές επαφές που είχαν. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο λειτουργός του Ιπποκράτη έφτασε στο έγκλημα.

Τον κατέγραψαν κάμερες

Αναζητώντας ακόμη περισσότερα στοιχεία, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν οπτικό υλικό από το σύστημα ασφάλειας του νοσοκομείου. Σε αυτό έχει καταγραφεί από μια κάμερα ο 38χρονος Δ. Π. να «φορτώνει» τη γυναίκα στο αυτοκίνητό του και να αποχωρεί από το πάρκινγκ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του νοσοκομείου. Οπως όλα δείχνουν, ο γιατρός σκότωσε την ερωμένη του μέσα στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια φόρτωσε το άψυχο σώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και το πέταξε στο ρέμα!

Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε σε μια απόκρημνη περιοχή, μεταξύ Νέας Σκιώνης και Παλιουρίου, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Ηταν σε προχωρημένη σήψη λόγω της έκθεσής του στον ήλιο. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν τραύματα στους γλουτούς και σε άλλα μέρη του σώματος, τα οποία είχαν προκληθεί πριν από τον θάνατό της. Η τοξικολογική εξέταση έδειξε κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό, ότι στην άτυχη αλλοδαπή είχε χορηγηθεί αναισθητικό φάρμακο χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ιατρική πράξη.

Αυτό που βοήθησε να αποκαλυφθεί η εμπλοκή του γιατρού στη δολοφονία ήταν το κινητό του κατηγορουμένου, το οποίο έδειξε ότι κυκλοφορούσε για πολλές ώρες στη Χαλκιδική, αναζητώντας προφανώς το σημείο όπου θα ξεφορτωνόταν το πτώμα. Το στίγμα του εντοπίστηκε, μεταξύ άλλων, και στο μέρος όπου βρέθηκε τελικά το άψυχο σώμα της 36χρονης γυναίκας.

Εις βάρος του γιατρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού, και αναμένεται να παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί. Ο ίδιος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, συνελήφθη και χθες το βράδυ αναμενόταν να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το ερωτικό (όπως όλα δείχνουν) έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στη Θεσσαλονίκη, ενώ συγκλονισμένη είναι και η ιατρική κοινότητα της πόλης.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!