tromaktiko: Η προφητική ανάρτηση κολλητού του Γιώργου: "Νιώθω πολύ τυχερός που δεν θα βρεθώ ποτέ ξανά αντιμέτωπος με την πιθανότητα να οδηγώ στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού... ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ"

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η προφητική ανάρτηση κολλητού του Γιώργου: "Νιώθω πολύ τυχερός που δεν θα βρεθώ ποτέ ξανά αντιμέτωπος με την πιθανότητα να οδηγώ στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού... ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ"



Ο Γιώργος Πανάγος, το 32χρονο παλικάρι που έχασε την περασμένη εβδομάδα την ζωή του στην Λ. Συγγρού, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και ζωντάνια. Του άρεσε να αυτοσαρκάζεται και να πειράζει τους γύρω του. Σε πρόσφατο...
ποστ που είχε αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ μέσα από το αυτοκίνητό του, οδηγώντας και τραγουδώντας τραγούδι, ο κολλητός του έγραψε στα σχόλια: "Αντίθετα νιώθω πολυ τυχερος που δεν θα βρεθώ ποτέ ξανά αντιμέτωπος με την πιθανότητα να οδηγώ στην αριστερή λωρίδα της Συγγρου... ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!".

Του Γιώργου, του κομμωτή "της καρδιάς μας" όπως συχνά έλεγε, του άρεσε την ώρα που οδηγεί, να βγάζει βίντεο. Κάποιες φορές ο ίδιος και άλλες η αρραβωνιαστικιά του η Όλγα. Δείτε πιο κάτω ένα βίντεο που τράβηξαν στα Λιμανάκια την 1η Μαΐου:



Λίγες μέρες μόνο μετά, ο Γιώργος χάνει την ζωή του σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα επί της Λ. Συγγρού. Ο Γιώργος είχε ένα Nissan Micra, μάλιστα τελευταία σύμφωνα με την προσωπική του σελίδα το πουλούσε. Ίσως το κόκκινο Lancia, να ήταν το νέο του απόκτημα. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αν πριν χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσκρούοντας σε τρία οχήματα και χτυπώντας πλαγιομετωπικά σε κολόνα της ΔΕΗ, ετοίμαζε άλλο ένα βίντεο για τους εκατοντάδες διαδικτυακούς του φίλους στο facebook.

Όπως και να έχει, ο Γιώργος δεν είναι ανάμεσά μας. Ήταν εξαιρετικά εργατικός, τίμιος και πολύ αγαπητός στα Νότια προάστια.

Διαβάστε και αυτό: 

“Δεν πρόλαβα να σε χορτάσω, καρδιά μου”! Σπαράζει η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου που σκοτώθηκε

Γνωστός επιχειρηματίας της Νέας Σμύρνης ήταν ο 32χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη λεωφόρο Συγγρού...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!