tromaktiko: Δάφνη: Οι λεπτομέρειες που έσωσαν την 20χρονη από τα χέρια του βασανιστή της και από το υπόγειο της φρίκης [photos]

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Δάφνη: Οι λεπτομέρειες που έσωσαν την 20χρονη από τα χέρια του βασανιστή της και από το υπόγειο της φρίκης [photos]



- Δεν χωράει ανθρώπου νους τα μαρτύρια που έζησε στα χέρια του 52χρονου η 20χρονη κοπέλα
- Την είχε δεμένη, την βίαζε και κατέγραφε τη φρίκη με κάμερες
- Η κοπέλα φιλούσε τα χέρια των αστυνομικών που την έσωσαν...

Η φρίκη ήταν καλά κρυμένη μέσα σε ένα υπόγειο στην Δάφνη στην οδό Όθωνος. Ένα κορίτσι 20 ετών ανυποψίαστο έπεσε στα χέρια ενός διεστραμμένου ανθρώπου τον οποιο είχε προσληφθεί για να βοηθήσει.

Η συγκλονιστική υπόθεση που ήρθε στο φως μετά την επιμονή των αστυνομικών που είχαν κληθεί να ερευνήσουν μια εξαφάνιση, σοκάρει όσο καμία άλλη. Κι αυτό, γιατί όσα έγιναν στο υπόγειο της οδού Οθωνος τα έχουμε δει μόνο σε αστυνομικές σειρές με σενάριο που απαιτεί ανεξάντλητη και διεστραμμένη φαντασία.

Ο 52χρονος δράστης της απαγωγής του βασανισμού και του βιασμού κατ' εξακολούθηση της 20χρονης φοιτήτριας θα οδηγηθεί το απόγευμα με βαρύτατες κατηγορίες στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από την Ασφάλεια, ο συλληφθείς κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πως έφτασαν στα ίχνη του - Την έσωσαν τα σωστά στοιχεία που έδωσαν
Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν το πρωί της (Πέμπτης 04/05/2017) στο δωμάτιο διαστροφής και βασανιστηρίων που είχε μετατρέψει το υπόγειο διαμέρισμα του στην Δάφνη ο 52χρονος, ανέφεραν ότι το 20χρονο κορίτσι ήταν «εξαιρετικά κακοποιημένο» και σε κατάσταση ισχυρού σοκ, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας, το πρωί της Πέμπτης, οι οποίοι ήλθαν από την επαρχία να βρουν το παιδί τους επειδή από το προηγούμενο βράδυ δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε μετά την αποκάλυψη της ιστορίας θρίλερ, η 20χρονη κοπέλα, η οποία κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, είναι σχεδόν τυφλός, ενώ επιπλέον είναι υπερβολικά παχύσαρκος.


Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη την στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Όταν η κοπέλα μπήκε στο διαμέρισμα φαίνεται ότι κατάφερε να την ακινητοποιήσει ναρκώνοντάς την. Στη συνέχεια την έδεσε σε μια πολυθρόνα και τη βίασε κάνοντας μάλιστα χρήση σεξουαλικών ομοιωμάτων. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι βρήκαν στο χώρο αρκετά τέτοια βοηθήματα και ομοιώματα.

Οι γονείς που ήλθαν αμέσως στην Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης και ανέφεραν πως είχαν την πληροφορία ότι η κόρη τους εργάστηκε περιστασιακά σε κάποιο διαμέρισμα στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου και πήγαν εκεί, όπου του χτύπησαν την πόρτα. Ο 52χρονος τους απάντησε χωρίς να τους ανοίξει, μόνο από ένα μισάνοιχτο παράθυρο, ενώ αρνήθηκε να τους αφήσει να ερευνήσουν το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί προφασίστηκαν ότι έφυγαν, αλλά κάλεσαν εισαγγελέα και ταυτόχρονα επιτηρούσαν διακριτικά το διαμέρισμα.

Ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να δει στο εσωτερικό, όταν άκουσε πνιχτές φωνές για βοήθεια. Αμέσως, με τους συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο, όπου αντίκρισαν την φρίκη. Το κορίτσι ήταν δεμένο σε μεταλλικό κρεβάτι με ιμάντες και βάναυσα κακοποιημένο. Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δάφνης, όπου ομολόγησε τις πράξεις του.

Γεμάτο κάμερες για να καταγράφει τις ακατονόμαστες πράξεις του
Στο δωμάτιο που κρατούσε και κακοποιούσε την 20χρονη, εκτός των άλλων είχε κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους, εξοπλισμό για τις ακατονόμαστες πράξεις του αλλά και ειδικά γυαλιά με μικροκάμερες και «τσιπάκι» αποθήκευσης εικόνας. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και ερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο 52χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Αυτό που έχει συγκλονίσει τους αστυνομικούς είναι πως όταν η κοπέλα ένιωσε πως είναι ασφαλής, όταν κατάλαβε πως οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στο 24ωρο μαρτύριό της είναι πως τους αγκάλιασε και άρχισε να τους φιλάει τα χέρια από ευγνωμοσύνη...

Οι αστυνομικοί μαζί με τις κάμερες κατάσχεσαν έναν υπολογιστή και σκληρούς δίσκους από το σπίτι του δράστη και εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα. Ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να μετέδιδε ζωντανά στο Internet τις φρικτές πράξεις σε βάρος της 20χρονης κοπέλας ή να "ανέβαζε" τα βίντεο που κατέγραφε στο διαδίκτυο. Με δεδομένο το πρόβλημα στην όρασή του οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να το έκανε κατά παραγγελία ή και με βοήθεια τρίτων...

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του δράστη και ένα σπρέι αιθέρα με το οποίο φαίνεται ότι κατάφερε να ναρκώσει την κοπέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την όρασή του ο 52χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για κλοπές.


Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού για τον 53χρονο
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του υπογείου της φρίκης, Κυριακής Καρμέτη, στο οποίο συνελήφθη έπειτα από έφοδο της ΕΛΑΣ ο 52χρονος τυφλός, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 24 ώρες βίαζε μία 20χρονη κοπέλα, αφού πρώτα τη νάρκωσε.

Όπως είπε είδε τη νεαρή κοπέλα να βγαίνει από το υπόγειο τυλιγμένη σε σεντόνι ενώ φώναζε πως πονάνε τα πόδια της. Αναφορικά με τον δράστη τον οποίο χαρακτηρίζει "δύστροπο και δύσκολο άνθρωπο", βγήκε από το σπίτι συνοδευόμενος από τους έμπειρους αστυνομικούς με σκυμμένο το κεφάλι.

"Ήμασταν μπροστά την ώρα που μπήκε η αστυνομία. Έσπαγαν την πόρτα με βαριοπούλα. Ο δράστης ήταν μέσα. Η αστυνομία τον έβγαλε με χειροπέδες. Είδαμε την κοπέλα που την έβγαλε το φορείο. Ο δράστης δεν έλεγε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι και μπήκε στο όχημα της αστυνομίας ", είπε στο Newsit.gr.

"Η κοπέλα ήταν τυλιγμένη με το σεντόνι και φώναζε τα ποδιά μου τα πόδια μου. Εκεί καταλάβαμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έλεγε ότι πόναγαν τα πόδια της. Αν ένας άνθρωπος είναι δεμένος 24 ώρες τα πόδια της είναι λογικό να έχουν πρηστεί", πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του υπογείου της φρίκης.

"Λίγες φορές τον είχαμε δει. Το ενοίκιο μας το έβαζε μέσω τράπεζας. Έναν άνθρωπο που ήξερα ότι είναι τυφλός. Ήταν ένας δύστροπος άνθρωπος. Δεν μπορούσες να συνεννοηθείς εύκολα μαζί του. Ήθελε να κάνει τον “ξερόλα” ήθελε να περνάει το δικό του. Πέραν αυτού δεν ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας μέσα του".




Πηγή

Φρίκη στη Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που απήγαγε και βίαζε 22χρονη [photo]

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και απαγωγής της 22χρονης φοιτήτριας από τον 52χρονο στη Δάφνη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!