tromaktiko: 15χρονη περιμένει το δεύτερο παιδί της!

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

15χρονη περιμένει το δεύτερο παιδί της!



Το όνομα της Mollie Syrigos κυκλοφόρησε σε μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου το 2016, όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία 13 ετών και...
έγινε μια από τις νεότερες μητέρες στην Αυστραλία.

Μητέρα του ενός έτους Theodore πλέον, η Mollie ανακάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, σε ηλικία 15 ετών, και αναμένεται να γίνει ξανά μητέρα τον Δεκέμβριο.

Ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της Oscar Wilks είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος της και οι δυο τους λένε πως είναι ενθουσιασμένοι με το αναμενόμενο νέο μέλος της οικογένειάς τους, αν και δεν ήταν κάτι που είχαν προγραμματίσει.


«Ξέρω πως θα είναι μια τεράστια πρόκληση αλλά είμαι προετοιμασμένη. Όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ οι προκλήσεις σε κάνουν πιο δυνατό και είμαι έτοιμη για το νέο μωρό» λέει η έφηβη στη Herald Sun.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ωστόσο προκάλεσε ένα κύμα επικρίσεων από φίλους, συγγενείς και αγνώστους στα social media και η Mollie θυμάται πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη τα σχόλια που την πλήγωναν περισσότερο ήταν από τους φίλους της.

«Είμαστε μια χαρά, είμαστε πολύ καλοί γονείς αλλά όχι και τόσο καλοί στο νοικοκυριό» σχολιάζει ο 16χρονος Oscar και ο πατέρας του Tim συμφωνεί. Η νεαρή οικογένεια ζει μαζί του στη Μελβούρνη. «Είναι ακατάστατοι αλλά είναι έφηβοι» σχολιάζει.


Ο Tim δεν περίμενε να γίνει παππούς τόσο νωρίς από κανένα από τα τρία παιδιά του, πόσω μάλλον από το μικρότερο. Όταν έμαθε πως η Mollie είναι έγκυος δυσκολεύτηκε. Ο 14χρονος τότε γιος του και η 13χρονη Mollie έμεναν μαζί στο σπίτι του ήδη έξι μήνες, μετά τη γνωριμία τους μέσω κοινών φίλων.

Η Mollie είχε μια παροδική κόντρα με τη μαμά της και έφυγε από το σπίτι ενώ ο Oscar παραδέχεται πως «εκμεταλλεύτηκε» λίγο την εύθραυστη υγεία του πατέρα του.

Η νεαρή μητέρα που είχε σταματήσει το σχολείο επέστρεψε στα μαθήματά της, μετά τη γέννηση του Theodore, σε σχολείο για νεαρές μητέρες. «Δεν ξέρω ακριβώς το θέλω να κάνω αλλά θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου» λέει η ίδια.

Όταν κράτησαν στα χέρια τους το πρώτο θετικό τεστ εγκυμοσύνης λάμβαναν προφυλάξεις, όπως λένε. Και αντιστάθηκαν στο πλήθιος συμβουλών από οικογένεια και φίλους να τερματίσουν την εγκυμοσύνη.


«Θέλω να δουλεύω και το βράδυ να γυρίζω στον γιο μου» δηλώνει ο έφηβος πατέρας Oscar. «Άκου, αν έχω κάτι να πω για το να είναι κανείς τόσο μικρός και να έχει παιδί, θα ήταν αυτό: Μείνε στην παιδική σου ηλικία όσο περισσότερο μπορείς. Αν τύχει και γίνεις γονιός, γίνε απλώς ο καλύτερος γονιός που μπορείς» καταλήγει.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!