tromaktiko: "Σκάει Βόμβα" στο Survivor; - Αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου; [video]

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

"Σκάει Βόμβα" στο Survivor; - Αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου; [video]



Τι συμβαίμνει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου;
Αποχώρησε τελικά οικειοθελώς από το Survivor;

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την τραγουδίστρια στον Άγιο Δομίνικο. Δέχεται μεγάλη ψυχολογική πίεση, είναι μόνη, έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και τσακώνεται συνεχώς με τους άλλους παίκτες ακόμα και για ασήμαντους λόγους.

Είναι ερριστική και κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού ακόμα και τον Bo και τον Κώστα Κοκκινάκη. Στην εκπομπή La Biri Biri μεταφέρανε την είδηση ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και μάλιστα ότι βρίσκεται από την Κυριακή στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα όπως ανέφεραν στην εκπομπή η τραγουδίστρια δεν άντεξε την πίεση και έχει ήδη μιλήσει με τον ψυχολόγο του Survivor.

Θα πρέπει βέβαια να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη Δευτέρα δώσανε λάθος πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Είπανε ότι θα κερδίζανε το έπαθλο του φαγητού οι Μαχητές και χαιρόντουσαν μάλιστα που θα έτρωγε ο Γιάννης Σπαλιάρας και τελικά κερδίσανε οι Διάσημοι. Η συγκεκριμένη είδηση που βγήκε από την εκπομπή La Biri Biri και αφορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Εμείς πάντως επικοινωνήσαμε με ανθρώπους του ΣΚΑΪ, οι οποίοι μας είπαν: "Ο ΣΚΑΪ δεν έχει καμία τέτοια πληροφόρηση." Θεωρούμε ότι αν ίσχυε η είδηση οι πρώτοι που θα το μαθαίνανε θα ήταν οι υπεύθυνοι του καναλιού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!