tromaktiko: Απίστευτο στατιστικό: αυτός ο παίκτης του Survivor δεν ξανακέρδισε σε αγώνισμα μετά τη φυγή Χανταμπάκη! [photos]

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Απίστευτο στατιστικό: αυτός ο παίκτης του Survivor δεν ξανακέρδισε σε αγώνισμα μετά τη φυγή Χανταμπάκη! [photos]



Κάτι παραπάνω από εμφανές πως του έλειπε ο Στέλιος...


Όποιος παρακολουθεί συστηματικά το Survivor θα έχει παρατηρήσει ότι οι διάσημοι, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου είναι άλλη ομάδα. Για την ακρίβεια, δεν είναι καν ομάδα.


Μπορεί ο Στέλιος να ήταν ο παίκτης με τις μεγαλύτερες αντιπάθειες μεταξύ των τηλεθεατών, ήταν όμως ένα απ’ τα πιο δυνατά χαρτιά των διασήμων. Το ίδιο δυνατή ήταν και η «μπλουλντόζα» της ομάδας, η οποία έδινε νίκες και έπαθλα με την απόδοσή της.


Η απώλεια των δυο συγκεκριμένων παικτών δεν στέρησε απ’ τους διάσημους δυο δυνατά χαρτιά μόνο, αλλά ανάγκασε και τους υπόλοιπους να επιβαρυνθούν περισσότερο καθώς αναγκάζονται πλέον να παίζουν περισσότερα παιχνίδια.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει 12 και 13 παιχνίδια (την ώρα που κάποιοι άλλοι, έπαιξαν με το ζόρι σε 5).


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρουσιάζονται σχεδόν όλοι αγνώριστοι (εξαιρείται η Λάουρα, η οποία δεν έχασε ποτέ τον παλιό, κακό εαυτό της).

Βρήκαμε τα στατιστικά των παικτών στους 4 τελευταίους αγώνες και δεν πίστευε στα μάτια του.

Υπάρχει παίκτης ο οποίος μετά την αποχώρηση Χανταμπάκη δεν έκανε, ούτε μια νίκη, άλλος που έπαιξε μόνο 5 ματς ενώ σχεδόν όλοι έχουν περισσότερες ήττες, παρά νίκες. Μια γυναίκα μόνο κρατάει ακόμα ψηλά τη σημαία των διασήμων, έχοντας 8 νίκες και 4 ήττες.

Αναλυτικά τα στατιστικά των διασήμων στα 4 ματς μετά των αποχώρηση Χανταμπάκη-Ειρήνης

Αγγελόπουλος: 5 νίκες, 8 ήττες

Χούτος: 6 ήττες

Ευρυδίκη: 8 νίκες, 4 ήττες

Μπο: 6 νίκες, 6 ήττες

Χρανιώτης: 3 νίκες, 8 ήττες

Κοκκινάκης: 3 νίκες, 4 ήττες

Λάουρα: 1 νίκη, 4 ήττες



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!