tromaktiko: Ομολογία - ΣΟΚ του πατέρα της Στέλλας: "Την έπνιξα και την πέταξα στα σκουπίδια γιατί..." [photos+video]

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ομολογία - ΣΟΚ του πατέρα της Στέλλας: "Την έπνιξα και την πέταξα στα σκουπίδια γιατί..." [photos+video]



Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη...
στην Αγία Βαρβάρα. Αστυνομικοί, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (Πέμπτη 27/8) βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας.

To άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι το παιδί στραγγαλίστηκε, ωστόσο για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στο σημείο.


Δράστης ο πα-τέρας - Οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα

Την ίδια ώρα, ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί την Παρασκευή (28/04/2017) ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε χτες το βράδυ ότι σκότωσε το εξάχρονο κοριτσάκι του, για το οποίο είχε δηλώσει εξαφάνιση από το πρωί της Πέμπτης, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό της μιάς από τις δίδυμες κόρες του, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, για να την εξαφανίσει.

Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής κατάθεση του 61χρονου, φαίνεται πως την στραγγάλισε ο ίδιος και ύστερα πέταξε τη σορό στον κάδο απορριμάτων.

Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος πατέρας του άτυχου κοριτσιού, απόστρατος αστυνομικός, μετά από πολύωρες ανακρίσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι έπνιξε το ίδιο του το παιδί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι του.

Ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».

Είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που έριξε το άψυχο κορμί του παιδιού του στον κάδο. Ομολόγησε προφορικά ότι η μικρή Στέλλα ήταν ανήσυχη.

Την είχε ταράξει το γεγονός της απουσίας της μητέρας της. Άρχισε όπως είπε να κλαίει μέσα στη νύχτα. Εκείνος προσπάθησε να την ηρεμήσει, την πήρε αγκαλιά. Είπε πως της έκλεισε το στόμα για να μην ξυπνήσει τον δίδυμο αδελφό της και πως την έσφιξε δυνατά. Λίγο μετά όπως είπε παρατήρησε ότι το παιδί δεν ζούσε...

Στην συνέχεια, όπως φέρεται να είπε ο 61χρονος, πήρε το κορμί του μικρού παιδιού, το έβαλε σε μια σακούλα και το πέταξε σε έναν κάδο πίσω από το σπίτι...

Ο 61χρονος φαίνεται πως προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Είπε πως έχει προβλήματα και παίρνει φάρμακα. Ήταν, φέρεται να είπε, σε σύγχυση. Δεν κατάλαβε ότι προκάλεσε κακό στο παιδί, ούτε και είχε συναίσθηση των πράξεών του όταν πετούσε το άψυχο σώμα του στον κάδο.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πάρουν νέα κατάθεση από τον πατέρα καθώς τις πρώτες στιγμές μετά την αποκάλυψη δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση.
Ο 61χρονος οδηγήθηκε για δακτυλοσκόπηση και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 6χρονης




Άλλωστε, έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν εδώ και πολλές ώρες εντοπίσει τις αντιφάσεις του για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.




Το χρονικό της υπόθεσης που πάγωσε το Πανελλήνιο

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) όταν ο πατέρας της 6χρονης κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 60χρονος πατέρας, το πρωί που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεββάτι την κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα άλλο κοριτσάκι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις Αρχές.

Το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα


Να σημειωθεί πως η μητέρα των δυο παιδιών και σύζυγος του 61χρονου βρισκόταν στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση.

Παράλληλα, ο πατέρας της 6χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έχει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.



Από την πρώτη στιγμή το Χαμόγελο του Παιδιού είχε κινητοποιηθεί και είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου κοριτσιού.

Διαβάστε και αυτό: 

ΕΚΤΑΚΤΟ - Νέα δικαιολογία του παιδοκτόνου: "Πήγα να την κάνω μπάνιο και..."

- Αλλάζει συνεχώς το περιεχόμενο των απολογιών του ο πατέρας της μικρής Στέλλας...

Φρίκη - Δείτε τι έκανε ο παιδοκτόνος μετά τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας [video]

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπιζε τις πρώτες ώρες τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του...

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο - Νέες πληροφορίες για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ο 61χρονος πρώην αστυνομικός [photos- video]

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη, από το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ο 61χρονος πρώην αστυνομικός τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας, βρέθηκε αργά το...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!