tromaktiko: Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Τον έκανε ξεφτίλα στο facebook - Τι δείχνουν οι εικόνες που ρεζιλεύουν τον πελάτη...; [video]

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Τον έκανε ξεφτίλα στο facebook - Τι δείχνουν οι εικόνες που ρεζιλεύουν τον πελάτη...; [video]



Μετά την καταγγελία ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο ντοκουμέντο. Τι δείχνουν οι εικόνες...

Μπήκε στο εστιατόριο, πλησίασε το ταμείο και αντί να περιμένει να παραγγείλει πήρε τα φιλοδωρήματα και έγινε «καπνός»! Όλα αυτά σε γνωστό εστιατόριο – μαγειρείο επί της Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ώρα ήταν 10:00 το πρωί, όταν μπήκε ο άντρας αθόρυβα στο εστιατόριο. Πλησίασε το ταμείο, κοίταξε γύρω του και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν τον βλέπει κανείς, πήρε το κουτί με τα φιλοδωρήματα, το έβαλε μέσα στο μπουφάν του και έφυγε!

Δεν πρόβλεψε όμως, ότι τον κατέγραφαν οι κάμερες του εστιατορίου. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα, ανέβασε στο facebook ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ώστε να αναδείξει το περιστατικό και να ζητήσει πληροφορίες για τον δράστη. «Για όσους ρωτήσατε, έγινε στο Μillet, Bασιλέως Ηρακλείου 21 δίπλα στην Βενιζέλου. Ήταν 10 το πρωί κατά την διάρκεια της καθαριότητας. Ο τύπος απ' ότι έμαθα το έχει κάνει επάγγελμα» έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης στην δημοσίευση του.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!