tromaktiko: Ο Χανταμπάκης απαντάει για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο! «Αυτό που πρέπει να μάθει ο κόσμος…»

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ο Χανταμπάκης απαντάει για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο! «Αυτό που πρέπει να μάθει ο κόσμος…»



«Σαν ομάδα δεν ειρωνευτήκαμε ποτέ, δεν πετάξαμε ποτέ από τη χαρά μας, τουλάχιστον μπροστά τους, δεν είπαμε ποτέ το πόσο νόστιμο ήταν το καθετί που φάγαμε για να μην ζηλέψει κανένας και…»...

Για την προκλητική κίνηση που είχε κάνει στο Survivor εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης και εξήγησε γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση.

«Αυτό που θέλεις να μάθεις εσύ κι αυτό που πρέπει να μάθει και ο κόσμος είναι ότι όπως εμείς ζούμε εκεί 24 ώρες τη μέρα και βλέπουμε τις τρεις, ξέρουμε πολύ καλά τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη. Έχουμε μελετήσει με αυτά που μας έχει δείξει ο καθένας το τι άνθρωπος είναι και το τι αξίζει να του κάνεις. Εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι, στο πρώτο είχα παίξει και είχα χάσει, άκουσα ειρωνείες, στο προηγούμενο που έπαιξε ο Κοκκινάκης άκουσα ειρωνείες, άκουγα συνέχεια από τον δίπλα πάγκο, κάτι το οποίο εμείς δεν το είχαμε κάνει ποτέ.

Σαν ομάδα δεν ειρωνευτήκαμε ποτέ, δεν πετάξαμε ποτέ από τη χαρά μας, τουλάχιστον μπροστά τους, δεν είπαμε ποτέ το πόσο νόστιμο ήταν το καθετί που φάγαμε για να μην ζηλέψει κανένας και πάνω απ’ όλα από τις πρώτες νίκες που έκανα κι εγώ προσωπικά και η ομάδα μου, δεν ήθελα να είμαι ούτε υπερόπτης, ούτε είρωνας, ούτε τίποτα, σεβόμουν τους άλλους ανθρώπους. Άρα λοιπόν, όταν ακούω ειρωνεία, όταν βλέπω σημαιάκια να σηκώνονται με τον αγκώνα, με το στόμα και όταν βλέπω αυτή τη συμπεριφορά ξαφνικά, από τη στιγμή που έχει πάει κι ένας δικός μας παίκτης και ξέρει ότι δεν το έχουμε κάνει ποτέ, ο Γιάννης Σπαλιάρας, εγώ ενοχλήθηκα πάρα πολύ, που θα δεχτώ ότι έχασα και τα δίκιο μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!