tromaktiko: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ο σύντροφος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στα Ηλύσια Πεδία

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ο σύντροφος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στα Ηλύσια Πεδία



«Γύρισα το βράδυ σπίτι χωρίς εσένα, με έναν αβάσταχτο και βαθύ πόνο. Υποφέρω, χωρίς μίσος. Θα ήθελα να πω στην οικογένειά σου ότι είμαστε ενωμένοι...
Σε σένα θα ήθελα να πω ότι θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου. Ας μείνουμε αξιοπρεπείς και σε ειρήνη»!

Με λόγια που συγκλονίζουν ο Étienne Cardiles, σύντροφος του 37χρονου αστυνομικού που έπεσε νεκρός στην επίθεση που έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα Ηλύσια Πεδία, αποχαιρέτισε τον δικό του άνθρωπο.

Ο Xavier Jugelé ξεψύχησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καθώς χτυπήθηκε στο κεφάλι από τις σφαίρες του τζιχαντιστή. Χθες μέσα σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αντιπροσωπεία της γαλλικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αλλά και οι δυο υποψήφιοι για την προεδρεία  Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν τον αποχαιρέτισαν σε μια σεμνή τελετή στην αυλή της αστυνομικής διοίκησης του Παρισιού.

Σοκαρισμένος για τον θάνατό του «στην πιο ωραία λεωφόρο του κόσμου», ο σύντροφός του Étienne Cardiles, διάβασε μια συγκλονιστική νεκρολογία, με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν θα σας δώσω το μίσος μου. «Δεν έχω αυτό το μίσος, Xavier, γιατί δεν σου ταιριάζει, γιατί δεν αντιστοιχεί σε τίποτα με όσα έκαναν την καρδιά σου να χτυπάει», είπε ο σύντροφος του αστυνομικού, με τον οποίο είχαν σύμφωνο γάμου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!