tromaktiko: Σοκ: Αυτή είναι η αιτία της πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Σοκ: Αυτή είναι η αιτία της πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα



Συγκλονίζει η μαρτυρία της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα, που ήταν η μοναδική επιζήσασα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε...
την Τετάρτη (19/04/2017) με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις αξιωματικοί.

Οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τη μαρτυρία της 27χρονης υπαξιωματικού, η οποία ανέφερε ότι το ελικόπτερο «Χιούι» ακούμπησε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και στη συνέχεια συνετρίβη.

Μάλιστα, και η ίδια επιβεβαιώνει πως στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω της ομίχλης που περιόριζε σημαντικά την ορατότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», η Βασιλική Πλεξίδα είπε στην πρώτη κατάθεσή της: «Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη. Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Όλα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ύστερα από αρκετή ώρα τις ξαναβρήκα ήταν να σαν να ξυπνούσα ύστερα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!