tromaktiko: Απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι



Συνέχιση της αποχής από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας αποφάσισε για σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος...


Η αποχή αφορά πλειστηριασμούς της κατοικίας οφειλέτη-φυσικού προσώπου, με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, μόνο κατ' εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί, κατόπιν χορήγησης άδειας από τους Συλλόγους ή τη Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η συντονιστική θα συνεδριάσει άμεσα με σκοπό να επανεκτιμήσει την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, και να επανακαθορίσει τη στάση της ελληνικής συμβολαιογραφίας αναφορικά με το ζήτημα της διενέργειας πλειστηριασμών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στις 15:30 για ακόμα μία Τετάρτη, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!