tromaktiko: Σε συναγερμό η Αστυνομία: Απαγωγή 4χρονης σήμερα το πρωί από κουκουλοφόρους - Γνωρίζετε κάτι;

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σε συναγερμό η Αστυνομία: Απαγωγή 4χρονης σήμερα το πρωί από κουκουλοφόρους - Γνωρίζετε κάτι;



Σε κινητοποίηση η Αστυνομία από θάλασσα, ξηρά και αέρος. Η απαγωγή έγινε έξω από νηπιαγωγείο στη Δασούπολη, γύρω στις 07.45 σήμερα το πρωί...
Έχουν στηθεί μπλόκα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Εντοπίστηκαν ρούχα και παπούτσια στο σημείο που είχε γίνει η απαγωγή. Ο πατέρας πίσω από απόπειρες απαγωγής. Άρπαξαν το κοριτσάκι που μόλις είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί σε νηπιαγωγείο στη Δασούπολη. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απαγωγής 4χρονου παιδιού.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο κουκουλοφόροι που ήταν έξω από το νηπιαγωγείο, άρπαξαν το μωρό και τράπηκαν σε φυγή.

Εντοπίστηκαν ρούχα και παπούτσια στο σημείο που είχε γίνει η απαγωγή, που ενδέχεται να ανήκουν στην μικρή Μαριέ. Οι έρευνες της Αστυνομίας εντείνονται.

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το αυτοκίνητο να βρίσκεται στη Λεμεσό ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να βρίσκεται στην Πάφο. Πριν από μία βδομάδα ο πατέρας του κοριτσιού έφτασε στα κατεχόμενα, επομένως ενδέχεται και να διαφύγει από το ίδιο σημείο. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Πίσω από την απαγωγή ο Νορβηγός πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος επιχείρησε και παλαιότερα να απαγάγει το παιδί, ωστόσο δεν τα είχε καταφέρει. Ώρες αγωνίας για το μικρό κορίτσι, αφού έχουν περάσει ήδη 5 ώρες από την ώρα που απήχθη με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και την Αστυνομία σε πλήρη κινητοποίηση.

Μετά από την καταγγελία, οι αρχές ψάχνουν αυτοκίνητο πολυτελείας με το οποίο φαίνεται να τράπηκαν σε φυγή μαζί με το παιδάκι.

Η Αστυνομία αναζητεί Range Rover αυτοκίνητο μαύρου χρώματος το οποίο ενέχεται στην υπόθεση απαγωγής της Μarie Eleni Grimsrud τεσσάρων χρόνων.

Δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι, άρπαξαν το κοριτσάκι που μόλις είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο της μητέρας και αφού μπήκαν στο πιο πάνω αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, στο 112/199 ή στο 22-802331 στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Για διευκόλυνση των ερευνών για τον εντοπισμό του 4χρονου κοριτσιού δημοσιεύουμε φωτογραφία του:
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!