tromaktiko: Φρίκη στη Γερμανία: Πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 2χρόνη κόρη του με έναν ακόμη άνδρα και το μετέδιδε live στο διαδίκτυο

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Φρίκη στη Γερμανία: Πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 2χρόνη κόρη του με έναν ακόμη άνδρα και το μετέδιδε live στο διαδίκτυο



Για το βιασμό της 2χρονης κόρης του μαζί με έναν άλλο άνδρα και μάλιστα πολλές φορές, κατηγορείται ένας πατέρας στη Γερμανία...
τραβώντας βίντεο των πράξεών του και μεταδίδοντάς τα μέσω ζωντανών συνομιλιών στο διαδίκτυο.

Οι δύο άνδρες από το Λούμπεκ πρόκειται να εμφανιστούν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα για πολλαπλές κατηγορίες για σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση ενός μικρού παιδιού.

Ο 28χρονος πατέρας και ο 47χρονος φίλος του κατηγορούνται επίσης πως γύρισαν μέρος της κακοποίησης και το μετέδωσαν ζωντανά μέσω διαδικτύου. Σε μερικές περιπτώσεις, το μικρό κορίτσι είναι δεμένο και είχε τοποθετηθεί σε απειλητική για τη ζωή του θέση, αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Ένας άνδρας που είχε γνωρίσει τον πατέρα μέσω ενός διαδικτυακού ιστότοπου γνωριμίας ειδοποίησε τις υπηρεσίες προστασίας παιδιού τον Νοέμβριο του 2016, όταν ο 28χρονος του έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από το φερόμενο έγκλημα μέσω του WhatsApp messenger.

Οι υπηρεσίες προστασίας παιδιού ήρθαν στη συνέχεια σε επαφή με την αστυνομία, που συνέλαβε τον πατέρα τρεις ημέρες αργότερα. Στην κατάθεσή του, ανέφερε τον άλλο άνδρα.



Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού ομολόγησε επίσης μερικές από τις κατηγορίες, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Στις έρευνες των Αρχών στα διαμερίσματα των δύο κατηγορουμένων, βρέθηκαν όργανα που οι ανακριτές πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για την κακοποίηση του μικρού παιδιού.

Η έρευνα οδήγησε επίσης την αστυνομία στο κυνήγι περαιτέρω υπόπτων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβαν υλικό παιδικής πορνογραφίας από τους δύο άνδρες. Κάποιοι από αυτούς τους υπόπτους πιστεύεται ότι παρακολούθησαν την σεξουαλική κακοποίηση του 2χρονου κοριτσιού μέσω ζωντανών συνομιλιών και ίσως ενθάρρυναν τους δύο άνδρες να εκτελέσουν ορισμένες πράξεις στο κορίτσι, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν στο τοπικό site Lübecker Nachrichten, ότι υπήρχαν περίπου 50 συμμετέχοντες στις ζωντανές συνομιλίες μέσω διαδικτύου.

Το κορίτσι είναι σοβαρά τραυματισμένο από την κακοποίηση, σύμφωνα με το site και βρίσκεται υπό την επιμέλεια της μητέρα του, η οποία πιστεύεται ότι δεν γνώριζε τι έκανε ο πατέρας επειδή οι επιθέσεις συνέβαιναν είτε τη νύχτα είτε όταν αυτή ήταν στη δουλειά. Ο πατέρας, εν τω μεταξύ, ήταν άνεργος.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!