tromaktiko: Survivor: «Aγάπες»... τέλος στους «Διάσημους» – «Απασφάλισε» ο Σπαλιάρας και σοκάρει on camera - Θα... κλάψουνε μανούλες!

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Survivor: «Aγάπες»... τέλος στους «Διάσημους» – «Απασφάλισε» ο Σπαλιάρας και σοκάρει on camera - Θα... κλάψουνε μανούλες!



Άλλη μια ήττα, τη δεύτερη συνεχόμενη σε αγώνα επάθλου, γνώρισαν οι «Διάσημοι» στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χθες (19/03/2017) βράδυ...
Αν και ο αγώνας ήταν ντέρμπι, οι «Μαχητές» επικράτησαν με αποτέλεσμα να είναι αυτοί που απόλαυσαν τρία τοστ ο καθένας!

Η νέα ήττα προκάλεσε γκρίνια στις τάξεις των «Διασήμων», με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να εξομολογείται στον Λάμπρο Χούτο ότι πονάει γιατί δεν πρόσεξε με τον τραυματισμό της προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα ενώ, όπως είπε, κάποιοι άλλοι κρατούν τις δυνάμεις τους.

Τα παράπονα αυτά έφτασαν, όμως, στα αυτιά ορισμένων συμπαιχτών της που, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Σόφη Πασχάλη, δήλωσαν κουρασμένοι από τη στάση της.


Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με ορισμένα σχόλια του Γιάννη Σπαλιάρα, φαίνεται ότι οδήγησαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην «αγκαλιά» του Γιώργου Αγγελόπουλου, με τους δύο τους να στήνουν ένα «πηγαδάκι» στο οποίο έγιναν αναφορές για παίχτες που παίζουν «βρώμικα».

«Δεν μπορώ τους παίκτες που θα παίξουν εις βάρος… θα χρησιμοποιήσουν κάποιον άλλον παίκτη. Θέλω να παίζουμε καθαρά», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Την ίδια ώρα, στο σημερινό trailer, ο Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει on camera: «Ακούω παίκτες να λένε ότι είναι όλα καλά και ότι είμαστε καλά, με ηθικό ακμαίο και καλή ψυχολογία. Αλλά, επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής: Δεν είναι όλα καλά. Είμαστε νευρικοί και πεινάμε».

Δείτε το βίντεο:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!