tromaktiko: Επίθεση Λονδίνο: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα [photos+video]

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Επίθεση Λονδίνο: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα [photos+video]



Τουλαχιστον τέσσερις είναι οι νεκροί (δύο πολίτες ένας αστυνομικός αλλά και ο δράστης)...
και περίπου 40 τραυματίες (εκ των οποίων οι 29 νοσηλεύονται) 

- Ένας άγνωστος άνδρας (οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του) έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσε έναν αστυνομικό έξω από τη βρετανική Βουλή πριν τραυματισθεί θανάσιμα από αστυνομικά πυρά - Αστυνομική επιδρομή και επτά συλλήψεις σε Λονδίνο και Μπέρμινχαμ - Δύο Έλληνες τραυματίες σύμφωνα με την Τερέζα Μέι - Βρετανός ο δράστης, γνωστός στην MI5 - Το Ισλαμικό Κράτος ανελαβε την ευθύνη

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε σήμερα 23 Μαρτίου, μέσω του πρακτορείου προπαγάνδας AMAQ, την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Ο δράστης της επίθεσης έξω από βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο είναι ένας στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους και η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά το προσκλητήριο να πληγούν πολίτες χωρών του διεθνούς συνασπισμού που πολεμά τους τζιχαντιστές, μετέδωσε το AMAQ επικαλούμενο «πηγή ασφαλείας».



Ένα ζευγάρι Ελλήνων ανάμεσα στους τραυματίες

Ζευγάρι Ελλήνων, περίπου μία ώρα μετά την επίθεση στο Λονδίνο, πήγαν μόνοι τους σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας με πολύ ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», μετά τη σχετική αναφορά του τραυματισμού κατά τη διάρκεια ομιλίας της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι ενώπιον της βρετανικής Βουλής σήμερα.

«Έχουμε ζητήσει εγγράφως ενημέρωση, την οποία και περιμένουμε. Σε πολλές επικοινωνίες χθες αλλά και σε σημερινή πρωινή επικοινωνία είχαμε το στοιχείο ότι δεν υπήρχαν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών. Η κ. Μέι ενημέρωσε και είπε ότι υπάρχουν δύο τραυματίες, είχαμε νεότερες επικοινωνίες κατά τη διάρκεια των οποίων μας είπαν ότι δεν ήταν από τους τραυματίες που έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στη γέφυρα ή μεταφέρθηκαν σοβαρά με ασθενοφόρο, αλλά ήταν ένα ζευγάρι Ελλήνων που περίπου μία ώρα μετά την επίθεση, περπατώντας, μόνοι τους, πήγαν σε ένα νοσοκομείο με πολύ ελαφρά τραύματα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Σημείωσε, ακόμη, πως δεν έχει επικοινωνήσει κανείς Έλληνας με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για να ζητήσει βοήθεια και πως η ίδια η πρεσβεία αναζητεί στοιχεία για να εντοπίσει το ζευγάρι και να τους συνδράμει αν κάτι χρειαστεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, μιλώντας στο βρετανικό Κοινοβούλιο τραυματίες είναι 2 Έλληνες, 12 Βρετανοί, 3 Γάλλοι, 2 Ρουμάνοι, 4 Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Κινέζος, ένας Ιρλανδός και ένας Ιταλός.




Αυτοί είναι οι νεκροί και τραυματίες της επίθεσης

Μία γυναίκα 40 περίπου ετών περιλαμβάνεται στους νεκρούς της χθεσινής επίθεσης στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον διοικητή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Σκότλαντ Γιαρντ Μάρκ Ρόουλι. Σκοτώθηκε στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, όπου ο δράστης της επίθεσης έριξε το αυτοκίνητό του επάνω στο πλήθος.

Από ισπανική διπλωματική πηγή έγινε γνωστό ότι «πρόκειται για μία γυναίκα βρετανικής υπηκοότητας, η μητέρα της οποίας είναι Ισπανή». «Δεν έχει την ισπανική υπηκοότητα, αλλά ο γενικός πρόξενος ήλθε σε επαφή με τα μέλη της οικογενείας της στην Ισπανία για να τους προσφέρει τη βοήθεια του προξενείου. Η οικογένειά της βρίσκεται στη Γκαλίθια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την τοπική ισπανική εφημερίδα Voz de Galizia, πρόκειται για την Αΐσα Φρέιντ, 43 ετών, εκπαιδευτικό που ζούσε στο Λονδίνο με τα δύο της παιδιά 7 και 9 ετών, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.



Το δεύτερο θύμα, που επίσης χτυπήθηκε επάνω στη γέφυρα του Ουέστμινστερ, είναι ένας 50χρονος άνδρας. Δεν υπάρχει άλλο στοιχείο γι΄ αυτόν.

Ο τρίτος νεκρός είναι ο αστυνομικός Κιθ Πάλμερ, 48 ετών. Βρισκόταν μπροστά σε μία από τις πύλες του Κοινοβουλίου τη στιγμή που ο δράστης της επίθεσης, που είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στη μεταλλική περίφραξη του κτιρίου, προσπάθησε να εισέλθει. Ο άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, τον μαχαίρωσε επανειλημμένως στο πίσω μέρος του κεφαλιού και του λαιμού, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο βουλευτής Τομπάιας Ελγουντ προσπάθησε να τον επαναφέρει, ματαίως.

«Προσπάθησα να σταματήσω την αιμορραγία και του έκανα τεχνητή αναπνοή περιμένοντας τους γιατρούς, αλλά νομίζω ότι είχε ήδη χάσει πολύ αίμα», δήλωσε ο βουλευτής που έχει φωτογραφηθεί στην αγωνιώδη προσπάθειά του με ματωμένο πρόσωπο και ρούχα.


Οι τραυματίες

Περί τους σαράντα άνθρωποι τραυματίσθηκαν, οι 29 από τους οποίους χρειάσθηκε να νοσηλευθούν.

Μεταξύ των τραυματιών, τρεις μαθητές του γαλλικού λυκείου Saint-Joseph του Κονκαρνό που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή. Δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους, σύμφωνα με γάλλο τοπικό αξιωματούχο.

Πέντε Νοτιοκορεάτες τουρίστες - τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας ηλικίας 50 έως 60 ετών- τραυματίσθηκαν επίσης κατά τον πανικό που κατέλαβε το πλήθος μετά την επίθεση με το αυτοκίνητο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας.

Μία γυναίκα, άγνωστης εθνικότητας, ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από τον Τάμεση.

Μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν επίσης ένας Πορτογάλος, ένας Κινέζος και δύο Ρουμάνοι.


Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την επίθεση στο Λονδίνο

Το σενάριο της «ισλαμιστικής τρομοκρατίας» προκρίνεται από τις βρετανικές αρχές την επομένη μιας επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους -τρεις πολίτες κι ένα αστυνομικό- μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες του Βελγίου.



Περίπου 40 άνθρωποι τραυματίσθηκαν επίσης χθες νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου όταν ένας γενειοφόρος και μαυροντυμένος άνδρας έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, πριν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό στην προσπάθειά του να διεισδύσει μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο δράστης, ο οποίος έδρασε μόνος του, σύμφωνα με τις αρχές, στη συνέχεια «σκοτώθηκε από έναν άλλον αστυνομικό», σύμφωνα με τον διοικητή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Μαρκ Ρόουλι. Όπως ανακοίνωσε η Μέι κατά τη διάρκεια ομιλίας της σήμερα ενώπιον της βρετανικής Βουλής, ο τζιχαντιστής είχε γεννηθεί στη Βρετανία και στο παρελθόν είχε ανακριθεί από την MI5 λόγω των εξτρεμιστικών του απόψεων.

Επιδρομή και συλλήψεις στο Μπέρμινχαμ

Η βρετανική αστυνομία πραγματοποίησε στη διάρκεια της νύχτας επιδρομή σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Press Association και το τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης Sky, η επιχείρηση της αστυνομίας συνδεόταν με τον δράστη της επίθεσης.

Σύμφωνα με τον Sky, τουλάχιστον επτά άτομα συνελήφθησαν στη διάρκεια της επιχείρησης αυτής.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Ρόουλι, υψηλόβαθμο Βρετανό αξιωματούχο, αρμόδιο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, 29 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, επτά από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση. Υπενθυμιζεται ότι η αστυνομία είχε ανακοινώσει αργά χθες το βράδυ πως ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε πέντε.

Ο Ρόουλι δήλωσε πως η αστυνομία ερεύνησε διευθύνσεις στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ και άλλα μέρη της χώρας.

«Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ... πως αυτός ο δράστης ενήργησε μόνος και είχε εμπνευσθεί από τη διεθνή τρομοκρατία. Στο στάδιο αυτό δεν έχουμε συγκεκριμένη πληροφόρηση για περαιτέρω απειλές για το κοινό», δήλωσε ο Ρόουλι.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι νεκροί είναι διαφορετικών εθνικοτήτων, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες. Τα θύματα ήταν ένας αστυνομικός που μαχαιρώθηκε και δύο πολίτες, μια γυναίκα γύρω στα 45 και ένας άνδρας γύρω στα 55.

Η Γέφυρα του Ουεστμίνστερ παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία και η αστυνομική παρουσία είναι ισχυρή.

Θρίλερ με την ταυτότητα του τρομοκράτη

Ο τραυματίας των φωτογραφιών που αιματοκύλισε το Λονδίνο, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα σε διπλή επίθεση στη γέφυρα του Westminster και στο βρετανικό Κοινοβούλιο δεν είναι ο 42χρονος Abu Izzadeen.

Ο Βρετανός πολίτης τζαμαϊκανής καταγωγής φέρεται να βρίσκεται ακόμα στις βρετανικές φυλακές, όπως αναφέρουν έγκυρα βρετανικά μέσα (Independent), επικαλούμενα μάλιστα πληροφορίες από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

Νωρίτερα, την πληροφορία για την ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη με εκτενή στοιχεία για το βιογραφικό του, μετέδωσε πρώτη η ιταλική εφημερίδα La Stampa, ενώ το twitter έσπευσε να απενεργοποιήσει και το σχετικό λογαριασμό χρήστη.

Δείτε τη φωτογραφία του δράστη μετά τους πυροβολισμούς:



«Δεν θα κάνω σχόλιο για την ταυτότητα του δράστη, αλλά προκρίνουμε το σενάριο της ισλαμιστικής τρομοκρατίας», δήλωσε χθες το βράδυ ο Ρόουλι.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της βρετανικής αστυνομίας:




Η επίθεση προκάλεσε πανικό στο κέντρο του Λονδίνου: περαστικοί έτρεχαν στο πλησιέστερο μετρό, αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί μαζικά, το κοινοβούλιο αποκλείσθηκε με οδοφράγματα.

«Άκουσα καθαρά πυροβολισμούς. Είδα να πέφτει κάποιος ντυμένος στα μαύρα. Νομίζω ήταν αστυνομικός», είπε υπάλληλος της Βουλής των Κοινοτήτων στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ, κοντά στη Βουλή. Η αστυνομία απομάκρυνε το πλήθος από τη γέφυρα τονίζοντας πως η τοποθεσία «δεν είναι ασφαλής».

Ανάμεσα στους τραυματίες περιλαμβάνονται τρεις Γάλλοι μαθητές Λυκείου που βρίσκονταν σε σχολικό ταξίδι και η κατάσταση δύο εκ των οποίων θεωρείται σοβαρή. Δύο Ρουμάνοι υπήκοοι έχουν τραυματισθεί επίσης, ανακοίνωσε το Βουκουρέστι, καθώς και πέντε Νοτιοκορεάτες τουρίστες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, και ένας Πορτογάλος, σύμφωνα με την πορτογαλική κυβέρνηση.


Τα παιδιά παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο ενώ περπατούσαν στη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ επιβεβαίωσε ότι οι τραυματίες είναι τρεις μαθητές λυκείου.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, μια γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τον Τάμεση μετά την επίθεση και είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι εκλήθη περί τις 14:40 τοπική ώρα (16:40 ώρα Ελλάδας) λόγω ενός «συμβάντος στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ που συνδεόταν με τη χρήση όπλων», και λίγη ώρα αργότερα ανέφερε πως αντιμετωπίζει το συμβάν ως «τρομοκρατική ενέργεια» ώσπου να μπορεί να πει με βεβαιότητα περί τίνος πρόκειται.



Ντυμένη στα μαύρα, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι κατήγγειλε χθες το βράδυ μια «διεστραμμένη» επίθεση, σε δηλώσεις που έκανε μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ. «Οι δυνάμεις του κακού δεν θα μας διαιρέσουν», τόνισε μιλώντας έπειτα από μια διυπουργική συνεδρίαση κρίσης.

Πρόκειται για την πιο φονική επίθεση στη Βρετανία μετά τις επιθέσεις καμικάζι της 7ης Ιουλίου 2005, την ευθύνη για τις οποίες είχαν αναλάβει συμπαθούντες της αλ-Κάιντα και οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να βρουν θάνατο 56 άνθρωποι στα λονδρέζικα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η Μέι δήλωσε ωστόσο πως το επίπεδο του συναγερμού για απειλή τρομοκρατικής επίθεσης παραμένει σταθερά στο «σοβαρό επίπεδο», το τέταρτο σε μια κλίμακα με πέντε επίπεδα, όπως ισχύει από τον Αύγουστο 2014.


Φυγαδεύτηκε η Τερέζα Μέι

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, φυγαδεύτηκε από το κτήριο με αυτοκίνητο, συνοδεία τουλάχιστον οκτώ οπλισμένων αστυνομικών με πολιτικά. Η πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης - περίπου 35 μέτρα.

«Οι σκέψεις της πρωθυπουργού και της κυβέρνησης βρίσκονται στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν σε αυτό το φρικιαστικό συμβάν, καθώς και στις οικογένειές τους», ανέφερε η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ λίγες ώρες αργότερα.

Οι πρόεδροι της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησαν στην Μέι και ο πύργος του Άιφελ έσβησε τα μεσάνυκτα αποτίοντας φόρο τιμής. «Μίλησα με την βρετανή πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για να της υποβάλω τα συλλυπητήριά μου. Είναι δυνατή και πολύ καλά», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε την υποστήριξή της στους «βρετανούς φίλους» της, ενώ ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό πρόκειται να μεταβεί στο Λονδίνο σήμερα για να βρεθεί κοντά στους τραυματίες Γάλλους.

Η επίθεση σημειώθηκε την ημέρα που το Βέλγιο τιμούσε τη μνήμη των 32 νεκρών των τζιχαντιστικών επιθέσεων που είχαν πραγματοποιηθεί ακριβώς πριν από έναν χρόνο στις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο από τους πυροβολισμούς:




Θυμίζει τις επιθέσεις της Νίκαιας στη Γαλλία (84 νεκροί) και του Βερολίνου (12 νεκροί) επίσης το 2016, που είχαν πραγματοποιηθεί με όχημα που έπεσε πάνω στο πλήθος και εντάσσονται στο πλαίσιο του αυξημένου κινδύνου επιθέσεων που υφίσταται για την Ευρώπη, ιδιαίτερα από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Σύμφωνα με τον διοικητή Ρόουλι, ο δράστης αρχικά χτύπησε με το αυτοκίνητό του πάνω στη γέφυρα πολλούς πεζούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και τρεις αστυνομικοί. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν εκεί τη ζωή τους και περισσότεροι από δέκα δέχθηκαν επιτόπου τις πρώτες βοήθειες. Μια γυναίκα που πήδησε στον Τάμεση για να ξεφύγει από το όχημα διασώθηκε σοβαρά τραυματισμένη.

Στη συνέχεια, αφού έριξε το γκρίζο όχημα SUV που οδηγούσε πάνω στα κάγκελα του μεγάρου του Ουεστμίνστερ, λίγο αφότου βγήκε από τη γέφυρα, ο δράστης όρμησε προς μια κοντινή είσοδο του κοινοβουλίου, πριν μαχαιρώσει έναν αστυνομικό, πρόσθεσε ο Ρόουλι.

Η αστυνομία τον πυροβόλησε ενώ εκείνος επιχειρούσε να επιτεθεί σ' έναν δεύτερο αστυνομικό.

Εικόνες δείχνουν τον συντηρητικό βουλευτή Τομπάιας Έλγουντ, ο οποίος είχε χάσει έναν αδελφό σε επίθεση το 2002 στο Μπαλί της Ινδονησίας, να προσπαθεί μάταια να κάνει καρδιακές μαλάξεις στον αστυνομικό, σύζυγο και πατέρα ηλικίας 48 ετών, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα.


«Φωτογραφίζαμε το Μπιγκ Μπεν όταν όλοι άρχισαν να τρέχουν, είδαμε έναν άνδρα γύρω στα 40 να κρατάει ένα μαχαίρι περίπου 20 εκατοστών. Στη συνέχεια ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς. Διασχίσαμε τον δρόμο και είδαμε τον άνδρα ματωμένο στο έδαφος», αφηγήθηκε η Τζέιν Ουίλκινσον στο βρετανικό πρακτορείο Press Association.

«Είδα τρία πτώματα να κείτονται στο έδαφος και πάρα πολλούς αστυνομικούς. Ήταν τρομακτικό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο 16χρονος Τζακ Χάτσινσον, ένας αμερικανός τουρίστας που έμεινε αποκλεισμένος για τρεις ώρες πάνω στη μεγάλη ρόδα London Eye, στην άλλη άκρη της γέφυρας.

Οι βουλευτές είχαν εγκωβισθεί στο εσωτερικό του κοινοβουλίου και στο πλησίον Αββαείο του Ουεστμίνστερ. Τους επετράπη να βγουν αργά το βράδυ. «Επικράτησε πανικός», αφηγήθηκε η Εργατική βουλευτής Μέρι Κρίαγκ.

Στο κοινοβούλιο της Σκωτίας στο Εδιμβούργο, οι συζητήσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία ανεστάλησαν επ' αόριστον.


Το Λονδίνο δεν είχε πληγεί τα τελευταία χρόνια από μεγάλης έκτασης επιθέσεις. Η Σκότλαντ Γιάρντ είχε εντούτοις ανακοινώσει στις αρχές Μαρτίου ότι οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν αποτρέψει από τον Ιούνιο του 2013, 13 απόπειρες επίθεσης.

Όλες οι βρετανικές εφημερίδες έχουν σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους την επίθεση, την οποία η (αριστερή) Daily Mirror χαρακτηρίζει «επίθεση εναντίον της δημοκρατίας».

«Οι Λονδρέζοι δεν θα επιτρέψουν να τους εκφοβίσει η τρομοκρατία», τόνισε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

Με πληροφορίες από: Reuters, Sky News, BBC, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!