tromaktiko: Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι παλιόπαιδο και ψεύτης

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι παλιόπαιδο και ψεύτης



Εξαιρετικά επιθετικός ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ...


Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει άλλα μέτρα και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι αναζητεί στήριξη από το εξωτερικό για να ψηφιστούν τα μέτρα που, λόγω της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης, ζητούν οι δανειστές. Διατύπωσε την εκτίμηση ότι οι δανειστές θα κάνουν ότι προτείνει το ΔΝΤ και ότι είναι λάθος να υπάρχει διαχωρισμός, μεταξύ Ευρωπαίων εταίρων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει και ότι «ο κ. Τσίπρας καθυστερεί και είναι στο όριο να πάρει τη χώρα στο λαιμό του».

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «παλιόπαιδο, ψεύτη και τυχοδιώκτη » και πως «νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και για κανέναν άλλον» κάνοντας αναφορά και στα γεγονότα του 2015 και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου την ίδια χρονιά. Υποστήριξε επίσης ότι η εφάπαξ σύνταξη που δόθηκε «παρανόμως» είναι ο λόγος για το οποίο οι συνταξιούχοι «καλούνται τώρα να χάσουν άλλη μια σύνταξη».

Κλείνοντας της συνέντευξη του ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθαρός ουρανός. Να τις φοβάται τις αστραπές».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!