tromaktiko: "Ή κολλητή μου ήθελε να με δει να το κάνω με τον άντρα της και στη συνέχεια οι δύο μας μαζί του"

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

"Ή κολλητή μου ήθελε να με δει να το κάνω με τον άντρα της και στη συνέχεια οι δύο μας μαζί του"



Πριν από πολλά χρόνια, μια αγαπημένη φίλη άλλαξε εν μια νυχτί συμπεριφορά απέναντι μου. Άρχισε να μου πιάνει το χέρι, να με αγκαλιάζει και γενικά να επιδιώκει «τυχαίες» σωματικές επαφές...
Στην αρχή ο νους μου δεν πήγε στο κακό. Άλλωστε κάθε φορά που συναντιόμασταν αγκαλιαζόμασταν εν θερμώ  λόγω της αγάπης που μας ενώνει από παιδιά.

Αυτά τα τυχαία αγγίγματα, συνεχίστηκαν  όλο και πιο έντονα στις συναντήσεις που ακολούθησαν.

Δεν μπορούσα να πιστέψω πως η παιδική μου φίλη με δυο μικρά παιδιά και έναν ευτυχισμένο γάμο -με έναν κούκλο και μάλιστα νεότερο της άντρα- πως άρχισε να με βλέπει ε ρω τικά. Αρχικά έκανα πως δεν καταλαβαίνω. Ήταν τόσο ισχυρό το σοκ που δεν πίστευα ό,τι και αν ζούσα.

Μια μέρα που μου ζήτησε να πάμε στα μαγαζιά -για να διαλέξουμε ένα δώρο για τα γενέθλια του άντρα της. Σκέφτηκα πως θα του αγοράσουμε πουκάμισο, γραβάτα, ένα πουλόβερ κάτι φυσιολογικό... Αντ’ αυτού, με πήγε σε ένα μαγαζί που πωλούσε σ..ξι εσώρουχα και ε ρω τικά παιχνίδια. Κόντεψε να μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι. Τι γυρεύουμε εδώ την ρώτησα;

Και έως εκείνη την στιγμή δεν ήξερα το μυστικό της... το ορκίζομαι! Μου ανέφερε πως από τότε που γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της, ο άντρας της έπαψε να τη βλέπει ε ρω τικά.  Ο σύζυγός της άρχισε να τη βρίσκει βαρετή μάνα  και όχι τη δίμετρη κορμάρα που ερωτεύτηκε. Άρχισε να την αποφεύγει στο κρεβάτι, να λέει πως έχει πονοκέφαλο και πως δεν του «βγαίνει η αρσενική του φύση μαζί της».

Μόνο που δε λιποθύμησα από το σοκ. Από τη μια ήθελα να την παρηγορήσω και από την άλλη να το βάλω στα πόδια. Τέλος πάντων αφού διαλέξαμε ένα σ....εξι κορμάκι για εκείνη και κάποια ε ρω τικά βοηθήματα για το σύζυγό της και την ίδια πήγαμε να πιούμε ένα καφέ.

Κατά την ώρα του καφέ την ανάγκασα να μου μιλήσει έξω από τα δόντια. Η Μαρία μου άνοιξε την καρδιά της και εκεί θα πρέπει να γύρισε το μισό καφέ και να μας κοιτά. Τι μου είπε και με έκανε να χλομιάσω και να χυθεί ο μισός καπουτσίνο πάνω μου; Ακούστε!

Ο σύζυγος -είπαμε νεότερος και κούκλος- άρχισε από το πούθεν να έχει ερωτικές ανησυχίες. Άρχισε μετά από μια περίοδο μεγάλης ερωτικής ανομβρίας να ρίχνει “στο τραπέζι” την ιδέα της ανταλλαγής συντρόφων. Ο Νίκος, (ο κούκλος  που είπαμε), της έλεγε της Μαρίας πως κάθε ζευγάρι που γνωρίζεται από παιδί έχει ανάγκη από μια πικάντικη αλλαγή που θα ανανεώσει  τη σχέση και θα απογειώσει ε ρω τικά το ζευγάρι. Τη διαβεβαίωσε πως την αγαπά, πως τη σέβεται αλλά πως τη φαντασιώνεται να «παίζει με άντρες και γυναίκες» μπροστά του. Μόνο τότε την ποθούσε.

Με τα πολλά της πρότεινε να βάλουν μια αγγελία στο διαδίκτυο- συνοδευόμενη από φωτογραφία από ερωτική τους περίπτυξη και να γράψουν τις φαντασιώσεις τους – ώστε να βρουν ένα ζευγάρι του ιδίου επιπέδου με αυτούς και να πειραματιστούν. Πράγματι, το δοκίμασαν και η εμπειρία τους άρεσε πολύ. Μετά από πολλές αναζητήσεις και επίπεδα παιχνιδιού η φίλη μου σκέφτηκε να με βάλει στο κόλπο. Και τότε μου είπε ανοιχτά πως με ήθελαν ως τρίτη στο κρεβάτι τους. Ήθελε να με δει να κάνω έρωτα με τον άντρα της και στη συνέχεια οι δύο μας μαζί του. Ως ιδέα τα πρώτα δευτερόλεπτα το οραματίστηκα. Πάντα μου άρεσε εμφανισιακά ο άντρας της. Αν το έλεγα στο δικό μου σύντροφο θα με έσφαζε στο γόνατο.

Μήπως να ήταν το δικό μου κρυφό μυστικό;  Και αν το ανακάλυπτε;  Θα με θεωρούσε τουλάχιστον τσού λα. Ο δικός μου άντρας ήταν και είναι αρκετά παραδοσιακός τύπος. Δεν ξέρω τι σκέφτεται κατά την ερωτική μας συνεύρεση αλλά έναντι μου είναι κύριος. Ευτυχώς, πρυτάνευσε η λογική. Της ζήτησα να απομακρυνθούμε για κάποια περίοδο διότι φοβήθηκα τον ίδιο μου τον εαυτό. Σκέφτηκα πως μπορεί να ερωτευόμουν τον άντρα της, να φάω ένα μπερντάκι ξύλο από το δικό μου σύντροφο και να μπούμε όλοι μας σε περιπέτειες. Μη σας πω να μας γράψουν και όλες οι εφημερίδες.

Η Μαρία αναγκαστικά το αποδέχθηκε, τι μπορούσε να κάνει άλλωστε... Φυσικό ήταν η φιλία μας να κλονιστεί βαθιά.

Για δύο ολόκληρα χρόνια χαθήκαμε. Απέφευγα τις επαφές μαζί της και την έπαιρνα μόνο σε γιορτές και γενέθλια. Τυπικά αλλά με πόνο στην ψυχή γιατί ήταν η πρώην κολλητή μου και μου έλειπε πολύ.
Μια μέρα εντελώς τυχαία την είδα έξω από μια βιτρίνα να χαζεύει παπούτσια. Ήταν κούκλα, με πολύ ανανεωμένη εμφάνιση και δίπλα της ένας κύριος  κάπως μεγαλύτερος της καλοστεκούμενος πολύ ευπρεπής και γλυκός. Με κάλεσαν να πάμε για φαγητό και εγώ ενέδωσα με χαρά και περιέργεια. Την ώρα του γλυκού μου αποκάλυψε (η Μαρία) πως χώρισε από τον πρώην σύζυγό της. Δεν μπόρεσε να αντέξει ο γάμος της το παιχνίδι με τη φωτιά. Το πρώην ζευγάρι χωρίς την παρουσία άλλων παρτενέρ δεν μπορούσε πλέον να συνευρεθεί. Έτσι ο γάμος κατέρρευσε ως τραπουλόχαρτο.

Σήμερα, είναι πολύ ευτυχισμένη, ερωτευμένη και θεωρεί πως ήταν η ευκαιρία που ζητούσε για να κάνει μια νέα αρχή.

Φεύγοντας, σκέφτηκα πως με ευλόγησε ο Θεός που δεν μπήκα στον πειρασμό. Όχι από πουριτανισμό αλλά γιατί αγαπώ τον άντρα μου και θέλω να πειραματιζόμαστε μόνοι μας όσα κάνουμε κέφι και μας ευχαριστούν. Μόνοι μας χωρίς να σπαταλιόμαστε και να γινόμαστε βορά στη σκέψη αγνώστων… Εσείς τι λέτε καλά δεν έκανα;
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!