tromaktiko: Την Κυριακή η κηδεία της μικρής Ραφαέλας που πάλευε μετά από τροχαίο

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Την Κυριακή η κηδεία της μικρής Ραφαέλας που πάλευε μετά από τροχαίο



Η τελευταία πράξη ενός δράματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου. Συγγενείς, φίλοι αλλά και όλοι εκείνοι που δεν...
την γνώριζαν αλλά είχαν συγκινηθεί με την περιπέτεια της θα πουν το τελευταίο αντίο στη μικρή Ραφαέλα.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, στις 12 το μεσημέρι.

Η περιπέτεια της μικρής Ραφαέλας ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014, όταν μόλις 9 μηνών τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η μητέρα της, έχοντας το παιδί στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης το μικρό κοριτσάκι υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο Νοσοκομείο Λάρισας και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τον Φεβρουάριο του 2015 όμως, οπότε και τελείωσαν τα χειρουργεία, το κοριτσάκι προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, έτσι μεταφέρθηκε στη Γερμανία όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, στις 10 Μαρτίου άφησε την τελευταία της πνοή

Η μητέρα της με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό αποχαιρετά την μικρή που με τον θάνατο της συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η Αντιγόνη Γάτου έγραψε:


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!