tromaktiko: «Στοπ» στις απλήρωτες κλήσεις για παράνομη στάθμευση από προηγούμενα χρόνια - Εντέλλεσθε «ανάσα» για χιλιάδες Πατρινούς

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

«Στοπ» στις απλήρωτες κλήσεις για παράνομη στάθμευση από προηγούμενα χρόνια - Εντέλλεσθε «ανάσα» για χιλιάδες Πατρινούς



Ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, στην αρχή της συνεδρίασης, για το...
θέμα των επιστολών που αφορούν απλήρωτες κλήσεις περασμένων χρόνων, που έστειλαν οι οικονομικές υπηρεσίες, κάνοντας γνωστό, ότι με εντέλλεστε προς τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, ζητά να ανασταλεί η αποστολή των σχετικών ενημερωτικών επιστολών.

Στο εντέλλεστε ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής: «Να αναστείλετε την αποστολή ενημερώσεων που αφορούν κλήσεις – πρόστιμα παρελθόντων ετών, όπως σχεδιάζεται από την υπηρεσία σας.

Για το θέμα αυτό, μετά από συνάντηση και επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών,  υπάρχει η δέσμευση ότι άμεσα, έως το τέλος Μαρτίου, θα εισαχθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, στο οποίο υπάρχουν ρυθμίσεις για κλήσεις και άλλου είδους οφειλές. Σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, απαιτείται άλλου είδους αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, που αφορά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι είναι εν ισχύ τα υπ’ αρ. 4025/21-9-2016 και 4905/19/11/2015 έγγραφα (αντίγραφα των οποίων σας επισυνάπτουμε). Αυτά που αφορούν στις οφειλές πάνω από 50.000 €, καθώς επίσης η μη αποστολή στην ΔΟΥ βεβαιωμένων καταστάσεων, για τις υπόλοιπες κατηγορίες».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!