tromaktiko: Διάλογος ΦΩΤΙΑ που καίει τον αρχιεκβιαστή Δήμαρχο - Οι συνομιλίες και η διαδρομή του μαύρου χρήματος

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Διάλογος ΦΩΤΙΑ που καίει τον αρχιεκβιαστή Δήμαρχο - Οι συνομιλίες και η διαδρομή του μαύρου χρήματος



Μια από τις πολλές, αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, κατά την οποία ο... επίορκος-νταβατζής Δήμαρχος κανονίζει συνάναντηση με τον επιχειρηματία για να παραλάβει το…”δωράκι” του, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το anatropionline.gr.

Η επικοινωνία των δυο ανδρών γίνεται παρουσία τρίτου προσώπου, του οποίου ο επιχειρηματίας ζητά να καταγράψει την κλήση και στη συνέχεια, κατά την επίσκεψη του υποψηφίου τότε Δημάρχου, να ενεργοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας!

Μέσα σε λίγα μόνο λέπτα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία και αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα, ο αδίστακτος νταβατζής κατέφτασε μόνος στην επιχείρηση του ιδιοκτήτη. Οι δυο τους κάθησαν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και πριν καλά καλά αρχίσει ο διάλογος, ο επιχειρηματίας έβγαλε τον φάκελο με τις 5000 ευρώ – τόση ήταν και συνεχίζει να είναι η ταρίφα – και τον παρέδωσε στον θρασύτατο και αδίστακτο αρχιεκβιαστή.

Όλα αυτά συνέβησαν παρουσία του προσωπικού και βέβαια των σερβιτόρων που ήταν επί ποδός, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις γαστρικές ορέξεις του πεινασμένου υποψηφίου Δήμαρχου!

Ιδού ο ο διάλογος που προηγήθηκε της συνάντησης των δύο αντρών:

Επίορκος: Γειά σου φίλε, πως είσαι;

Επιχειρηματίας: Γεια σου Δήμαρχε, τι κάνεις;

Eπίορκος: Καλά, καλά φίλε μου. Να σου πω… Θα είσαι κάτω να κατέβω…;

Επιχειρηματίας: Ναι Δήμαρχε, εδώ θα είμαι. Που να πάω; Θέλεις να έρθεις ή να στα στείλω; (σ.σ.: τα χρήματα εννοεί)

Επίoρκος: Όχι,όχι θα κατέβω εγώ να σε δω κιόλας.

Επιχειρηματίας: Eντάξει Δήμαρχε, θα σε περιμένω.

Επίορκος: Ένταξει φίλε, έρχομαι από εκεί.

Σ΄αυτό το σήμειο θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας πως τα ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο θα δημοσιοποιηθούν την κατάλληλη χρονική στιγμή και αφού ο εισαγγελέας ξεσκεπάσει την υπόθεση, καθώς ουδεμία πρόθεση έχουμε να αντικαταστήσουμε τον ρόλο της δικαιοσύνης, ούτε και κανέναν λόγο να εκβιάσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, όπως διαρρέει ο θρασύδειλλος Δήμαρχος. Όλα στην ώρα τους… Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα προκληθεί σεισμός στον χώρο των ΜΜΕ και της πολιτικής, με την αποκάλυψη του ονόματος του εν λόγω διεφθαρμένου τοπικού “Άρχοντα”.

Ο διάλογος που προηγήθηκε, καθώς επίσης και άλλοι που θα ακολουθήσουν (σε έναν από αυτόν μιλάει άσχημα για τον κοινό τους φίλο επειδή εκείνος δεν πειθαρχεί…) , είναι καταγεγραμμένοι από τον επιχειρηματία και τον επιστήθιο φίλο που τον έφερε σε επαφή με τον νυν Δήμαρχο, όπως επίσης και οι συναντήσεις στο κατάστημα της επιχείρησης. Οι αρχές θα μπορέσουν εύκολα να ξεσκεπάσουν τον αρχιμαφιόζο Δήμαρχο και να τον οδηγήσουν επιτέλους ενώπιον της Δικαιοσύνης!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!