tromaktiko: Πάτρα: Στον Κορυδαλλό ο γνωστός επιχειρηματίας

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Στον Κορυδαλλό ο γνωστός επιχειρηματίας



Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 70χρονος πρώην επιχειρηματίας από την Πάτρα, που συνελήφθη την Παρασκευή...
καθώς σε βάρος του εκκρεμουσαν καταδικαστικές αποφάσεις για 31 χρόνια φυλάκισης, ενώ του είχαν επιβληθεί χρηματικά πρόστιμα άνω των 200.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα ο γνωστός Πατρινός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος και αποφάσισε την μεταφορά του στις φυλακές.

Συγκεκριμένα ο 70χρονος που εδώ και μερικά χρόνια έχει διακόψει την επαγγελματική του δραστηριότητα, είχε στις «πλάτες» του επτά καταδικαστικές αποφάσεις και ένα ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί με αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, Αθηνών σε συνολική ποινή φυλάκισης τριάντα ετών και επτά μηνών καθώς και συνολική χρηματική ποινή 30.200 ευρώ.
Οι καταδικαστικές αποφάσεις είχαν επιβληθεί για παράβαση της νομοθεσίας περί Δημοσίων Εσόδων, κατ΄εξακολούθηση μη απόδοση παρακρατούμενου φόρου εισοδήματος στο Δημόσιο, κατ΄εξακουλούθηση μη καταβολή φόρου προστιθέμενης αξίας, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών και συκοφαντική δυσφήμιση.

Επιπλέον, σε βάρος του 70χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για απάτη κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!