tromaktiko: Αυτός είναι ο 26χρονος γιατρός που τραυματίστηκε σοβαρά στο «ΕΛΠΙΣ» και δίνει μάχη για τη ζωή του…

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Αυτός είναι ο 26χρονος γιατρός που τραυματίστηκε σοβαρά στο «ΕΛΠΙΣ» και δίνει μάχη για τη ζωή του…



Ώρες αγωνίας περνούν οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του νεαρού γιατρού...
ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ».

Ο ειδικευόμενος γιατρός βρέθηκε από εσωτερικές σκάλες του νοσοκομείου στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Νίκος Βίτσας φοίτησε στο Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών και στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο πατέρας του εργαζόταν στον ΟΤΕ ενώ και ο αδερφός του είναι γιατρός, με ειδίκευση στη γυναικολογία, και κάνει μετεκπαίδευση στη Γερμανία.

«Ο 26χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένος. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του συναδέλφου μας. Έχουμε ζητήσει εγγράφως ενημέρωση από το νοσοκομείο για τις συνθήκες του ατυχήματος. Περιμένουμε απαντήσεις», δήλωσε στο thebest.gr η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.


Η ΕΙΝΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν ανέφερε ότι ο γιατρός στηρίχτηκε στην κουπαστή της σκάλας και αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος.

Ωστόσο, από την πλευρά της, η Διοίκηση του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» διαψεύδει ότι υποχώρησε η κουπαστή και τονίζει πως οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!