tromaktiko: Έσπασαν την πόρτα και αντίκρισαν την σκελετωμένη 16χρονη στο πάτωμα. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν ότι...

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Έσπασαν την πόρτα και αντίκρισαν την σκελετωμένη 16χρονη στο πάτωμα. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν ότι...



“Mία έφηβη από το Des Monies της Iowa βρέθηκε vεκρή μετά από έμφραγμα που προκλήθηκε από λιμοκτονία....
Ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου της και φορούσε μία πάνα για ενήλικους....”

Mία έφηβη από το Des Monies της Iowa βρέθηκε vεκρή μετά από έμφραγμα που προκλήθηκε από λιμοκτονία. Ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου της και φορούσε μία πάνα για ενήλικους.

Ήταν εκεί για αρκετές ώρες πριν την βρει η αστυνομία τον Οκτώβριο του 2016, σύμφωνα με τον ντεντέκτιβ Chris Morgan. Η 16χρονη μύριζε πολύ άσχημα και ήταν περιτριγυρισμένη από κουβέρτες γεμάτες ούρα στο άδειο δωμάτιο που την βρήκαν.

“Πολλά ζώα κυκλοφορούσαν ελεύθερα, συμπεριλαμβανομένου και πάνω από δέκα γατών. Επίσης, σε όλη την κατοικία υπήρχαν διάσπαρτα σκυλόσπιτα στα οποία έμεναν σκυλιά.

Οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της Natalie έγιναν πρόσφατα γνωστές αφού ένας δικαστής επέτρεψε την δημοσιοποίηση των στοιχείων. Η μητέρα του κοριτσιού, η 42χρονη Nicole Finn συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού για τον θάνατο της κόρης της.

Κατηγορήθηκε επίσης και για τον τρόπο που φερόταν στον 15χρονο αδερφό της Natalie και την 14χρονη αδελφή της, οι οποίοι βρέθηκαν υποσιτισμένοι και γεμάτοι πληγές. Άλλο ένα αδερφάκι τους επιβίωσε και οι 3 μαζί δόθηκαν για υιοθεσία.

Η πρώην άντρας της Finn, Joseph Finn, συνελήφθη επίσης και κατηγορήθηκε για απαγωγή και παραμέληση.

«Αυτό που συνέβη στην Natalie και τα αδέρφια της θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί,»είπε ο γερουσιαστής Matt McCoy.

Κοινωνικοί λειτουργοί είχαν επισκεφτεί την οικογένεια και στο παρελθόν και είχαν δει πως η Natalie ήταν υποσιτισμένη, αλλά φαινόταν πως ήταν δική της επιλογή το να μην τρώει.

Όταν όμως βρήκαν την νεκρή έφηβη, ωστόσο, η αστυνομία βρήκε πως η Finn κρατούσε τα παιδιά μέσα στο σπίτι παρά την θέλησή τους και τα βασάνιζε. Είχε βάλει ακόμα και σανίδες στα παράθυρα για να μην βγαίνουν από το σπίτι.


Εσείς ποια τιμωρία πιστεύετε της αξίζει;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!