tromaktiko: Τι ακριβώς είναι τελικά το spamming;

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Τι ακριβώς είναι τελικά το spamming;



Παραθέτουμε τον ορισμό του spamming προκειμένου να απαντήσουμε σε αυτούς που μπλοκάρουν μέλη από τα forum τους με την αιτιολογία του spamming χωρίς τελικά να έχουν ούτε οι ίδιοι ιδέα πολλές φορές τι ακριβώς είναι το spamming...


Σπαμ (spam) ονομάζεται η μαζική αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή άλλων, σε μια προσπάθεια προώθησης προϊόντων ή ιδεών. Λόγω του χαμηλού κόστους αποστολής, η αποστολή γίνεται σε μεγάλο αριθμό αποδεκτών. Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο και υπάρχουν εκτιμήσεις για επτά τρισεκατομμύρια ανεπιθύμητα μηνύματα spam στο 2011. Σε αρκετές χώρες η αποστολή σπαμ διώκεται δικαστικά.

Σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό το spamming αναφέρεται σε ηλεκτρονικά μηνύματα δηλαδή e-mails και όχι σε δημοσιεύσεις χρηστών σε forums. Άρα λοιπόν πρέπει να επιμορφωθούν κάποιοι αν θέλουν πραγματικά να λέγονται διαχειριστές στα forum τους και όχι να κατηγορούν τα μέλη για spamming  χωρίς να ξέρουν πραγματικά τι είναι αυτό.

Εμείς με αυτό το άρθρο προσπαθούμε να λύσουμε αυτή την απορία στον κόσμο που δεν ξέρει για διάφορους λόγους τι είναι το spamming  χωρίς φυσικά να θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν για αυτό αλλά απλά θέλουμε τον τερματισμό των παρεξηγήσεων με τους διαχειριστές των διάφορων forums που κατά καιρούς έχουνε μπανάρει χρήστες λόγω του υποτιθέμενου spamming μέσω των δημοσιέυσεών τους.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!