tromaktiko: Συγκλονίζουν το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ οι λεπτομέρειες του δράματος - Γιατί αυτοκτόνησε ο 40χρονος Λοχίας ΕΠΟΠ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζουν το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ οι λεπτομέρειες του δράματος - Γιατί αυτοκτόνησε ο 40χρονος Λοχίας ΕΠΟΠ



Τι όπλισε το χέρι του 40χρονου ΕΠΟΠ Λοχία συζητούν σήμερα οι συνάδελφοί του στο Κιλκίς...
Οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές είναι συγκλονιστικές

Κιλκίς, της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια για την αυτοκτονία του 40χρονου ΕΠΟΠ στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Απαρηγόρητοι οι συνάδελφοί του, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έφθασε να στρέψει το όπλο του στον εαυτό του. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα στην μικρή κοινωνία των στρατιωτικών στο Κιλκίς, το τραγικό περιστατικό εκδηλώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα, 20 λεπτά πριν λήξει η βάρδιά του.

Ακόμα και οι στενοί του φίλοι δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τι τον οδήγησε να πατήσει τη σκανδάλη και να βυθίσει στο πένθος τη σύζυγο και τα δυο ανήλικα παιδιά του.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με όσα συζητιούνται στο Κιλκίς, υπηρετούσε στο 595 Τάγμα στη Νέα Σάντα. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, συναντιόταν με τον άλλο συνάδελφό του που ήταν σε βάρδια στην διπλανή σκοπιά. Ως τόπο της τραγικής απόφασής του επέλεξε ένα χώρο που είχε δημιουργηθεί να είναι προστατευμένος για να μπορεί να αντέχει το κρύο ο σκοπός, κοντά στην αποθήκη οπλισμού.

Μπήκε μέσα και χρησιμοποίησε τις πρώτες αβολίδωτες σφαίρες και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Οι συνάδελφοί του άκουσαν τους πυροβολισμούς και έτρεξαν, αλλά ήταν πλέον αργά. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν συγκλονιστικό. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει γίνει.

“Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό στα παιδιά σου”, λένε οι συνάδελφοί του.

Οι στενοί του φίλοι φαίνεται πως δεν είχαν αντιληφθεί να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ δεν μπορεί να εξηγηθεί μια τέτοια πράξη από την πίεση που υπάρχει στην δουλειά, αν και λόγω του μειωμένου προσωπικού, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις απαλλαγές που δικαιούνται να παίρνουν τα στελέχη από τις υπηρεσίες που κάνουν.

Δεν είναι επίσης γνωστό στους συναδέλφους του, εάν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που αποτελεί κι αυτό αντικείμενο της συζήτησής τους.

Πάντως εξαιτίας του γεγονότος αναβλήθηκε για ψυχολογικούς λόγους  η αυριανή εκπαίδευση που θα γινόταν σε μεγάλο μέρος του προσωπικού της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και προέβλεπε πορεία 30 χιλιομέτρων με πλήρες φορτίο.
Πηγή

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Αυτοκτόνησε λοχίας ΕΠΟΠ με το υπηρεσιακό του όπλο την ώρα της σκοπιάς - Τι λέει το ΓΕΣ

Υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!