tromaktiko: Οργή για την μεγάλη ψευτιά τού δήθεν χρέους και τής δήθεν "οικονομικής κρίσεως", που εξυπηρετείται από την απάτη των "μνημονίων"!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Οργή για την μεγάλη ψευτιά τού δήθεν χρέους και τής δήθεν "οικονομικής κρίσεως", που εξυπηρετείται από την απάτη των "μνημονίων"!



Όταν ξεκινά ένα νέο έτος, συνοδεύεται και από τα ανάλογα συναισθήματα με κύριο στοιχείο τους την ελπίδα...

Ελπίδα για κάτι καλό ή καλύτερο, για δικαίωση ή εκπλήρωση ουσιαστικών επιθυμιών και στόχων.
Αλλά το συναίσθημα  που επαναλαμβάνεται  επί πολλά χρόνια και που αντί να δικιώνεται,  απομακρύνεται δραματικά προς το άπειρον τής απογοητεύσεως, κάποια στιγμή, αλλάζει ουσία και μετατρέπεται σε οργή .
Οργή, που ένα κράτος  με ιστορικές ηθικές παρακαταθήκες, αντί για κράτος πολιτών, μεταβλήθηκε  σταδιακά και προγραμματισμένα,  σε σκληρό, απάνθρωπο δυνάστη που καταπατά βάναυσα τις ελευθερίες τους και διαπομπεύει την αξιοπρέπειά τους !
Οργή για τούς ψεύτες πολιτικούς επιβήτορες που μεταχειρίστηκαν κάθε είδους πλεκτάνη, απάτη, ψευτιά και διαβολικό  διχασμό προκειμένου να αρπάξουν την δύναμη τού λαού και στην συνέχεια να τον σύρουν αλυσοδεμένο στα ξένα σκοτεινά καταγώγια των εμπόρων των εθνών !
Οργή για το καθημερινό ψέμα που διοχετεύουν σε όλα τα επίπεδα τής πληροφορήσεως, μέσα από τηλεχαυνεία, κομματικά πορνεία, μέχρι και σχολεία, με σκοπό να φέρουν σύγχυση στην συλλογική σκέψη, να αποσυντονίσουν τις συλλογικές αντιστάσεις και να δεχτούν οι πολίτες ως φυσιολογικό γεγονός την καθημερινή μαυρίλα που επέβαλαν στην ζωή τους !
Οργή για τον άδικο χαμό χιλιάδων συνανθρώπων μας  που εξαναγκάστηκαν σε αυτοκτονίες, για τις εκατοντάδες χιλιάδες άλλων που τούς έριξαν σε κατάθλιψη,  για τούς  άστεγους που τούς άρπαξαν πονηρά τις ιερές τους κατοικίες,  για την υπονόμευση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας, για την προγραμματισμένη  ανεργία των Ελλήνων πολιτών, για τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση ολόκληρων στρατιών τής παραγωγικής νεολαίας, για την μαύρη απόγνωση που εγκατέστησαν  στις ψυχές των ανθρώπων !
Οργή για την μεγάλη ψευτιά τού δήθεν χρέους και τής δήθεν "οικονομικής κρίσεως",  που εξυπηρετείται από την απάτη των "μνημονίων"  !
Οργή που χρέωσαν εμάς τούς πολίτες με εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ευρώ για να τα χαρίσουν απαίσχυντα στην κάστα των τραπεζιτών οι οποίοι καλύπτονται με άπειρες κρατικές ...ευαισθησίες, ενώ ο πολίτης δεν καλύπτεται με τίποτα για τις εξοντωτικές  παρενέργειες. Οι εδώ πολιτικοί υπηρέτες τους, έχουν αφηνιάσει σε εφευρετικότητες, για την καταλήστεψη τού κοινωνικού εισοδήματος με πρόσχημα τον έλεγχο της φοροδιαφυγής !
Οργή για την φορολογική καταιγίδα, για τις δολοφονικές  εισφορές, τις  φρικιαστικές ποινές, τα διαρκώς νέα χαράτσια και τις γραφειοκρατίες για να μην παράγει η οικονομία και έτσι να γινόμαστε  υποχείρια των " δανειστών "  που έχουν ως τελικό στόχο την αρπαγή του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου, την πλήρη διάλυση τής ιστορικής μας πατρίδας !
Οργή για την φρικτή συμπεριφορά απέναντι στον πολίτη τού οποίου μειώνουν δραστικά τό εισόδημα, ενώ στον ίδιο χρόνο, τού καταργούν τις κοινωνικές παροχές που δικαιούται, τού αυξάνουν δραματικά κατακόρυφα  τα τιμολόγια των δημόσιων υπηρεσιών, (ΔΕΗ, τέλη, συγκοινωνίες  κλπ ...)και διαρκώς ανακαλύπτουν νέες απύθμενες οικονομικές  του υποχρεώσεις!
Οργή για την μεθοδευμένη από χρόνια αποβιομηχανοποίηση τής χώρας και την κάλυψη των κενών της ανεργίας  με αντιπαραγωγικές θέσεις στο δημόσιο με καταφανέστατο στόχο να φθάσει κάποια στιγμή η οικονομία μας στο μηδέν προς όφελος ξένων σκοτεινών συμφερόντων τα οποία σήμερα αποκαλύφθηκαν και στους πλέον αφελείς !
Οργή για την ανυπαρξία εθνικών αντιστασιακών φωνών από τούς χώρους ειδικά τής ανωτάτης "παιδείας"  !
Οργή γιατί απέμπόλισαν τό δικαίωμα μας να βγάζουμε το μέσο των συναλλαγών μας, τό εθνικό νόμισμα, όπως κάνει το 95% των χωρών τού πλανήτη, και να εξισώσουν τον πλούτο μας και τήν ζωή μας με ένα χαρτί πού στην συνείδηση των πολιτών καταξιώνεται ως Ευρωκωλόχαρτο ! Γι΄αυτό τό χαρτί μας ελέγχουν την δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση ακόμη και σε αγαθά τα οποία σε αφθονία παράγονται στην ίδια μας την χώρα !
Οργή για τό μεγάλο καραγκιοζιλίκι να  μας πληροφορούν μέσω τής ξεπουλημένης δημοσιοκαφρίλας ότι είχαμε ...πρόοδο στίς  διαφορές μας με τούς άρπαγες τής Ευρώπης γιατί από Τρόϊκα τούς ονομάσαμε  θεσμούς !!!  Δηλαδή τόν μαστροπό , τον ονομάσαμε προαγωγό ... αυτόν πού σε παλαιότερες εποχές, ονόμαζαν πορνοβοσκό...
Οργή γιατί μία συμμορία από ψευτοπατριώτες καί ψευτοπροοδευτικούς αριστερούς, ξεπούλησε δωρεάν τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο μέσα από φρικτά ατιμώρητα σκάνδαλα σε μία χώρα τού Βορρά  πού κατάφερε να μας σκλαβώσει έτσι με τήν οικονομία απαξιώνοντας με ειρωνείες τον λαό μας, ενώ είχε αποτύχει με τα όπλα πριν κάποιες δεκαετίες !
Οργή για όλους αυτούς πού μας στράβωναν με τις ψεύτικες Ευρωπαϊκές αξίες, την ίδια στιγμή που η Ευρώπη βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία, φυλάκιζε και δολοφονούσε πισώπλατα την ηγεσία της, που συμμετείχε ενεργά σε όλες τις βρώμικες και εγκληματικές ενέργειες στή Μ. Ανατολή καί σε κάθε γωνιά τού πλανήτη στην οποία σήμερα βασιλεύει ο τρόμος και η δυστυχία !
Οργή για τούς πολιτικούς απατεώνες πού πάντα μας υπερτόνιζαν τι μας έδινε η Ευρώπη, αλλά καμία αναφορά δεν έκαναν στο τι μακροχρόνια μας άρπαζε και στό τι μελλοντικά μας ζητούσε να  υποθηκεύουμε !...
Οργή για την σκανδαλώδη ατιμωρησία και τις παραγραφές των ευθυνών των κάκιστων διαχειριστών τού δημόσιου πλούτου οι οποίοι υπήρξαν ικανοί μόνον στο να αυξάνουν την ατομική τους ιδιοκτησία !
Οργή για αυτόν πού συμβιβάστηκε με την κακομοιριά  που τού επέβαλαν και θα τρέξει πάλι να βρει την λύση των προβλημάτων σε διαφορετική μουτσούνα που φόρεσαν αυτοί που τού τα δημιούργησαν !
Οργή για τα συμβιβασμένα ανθρωπάκια και τα κομματικά μυάσματα που γλύφουν τις εξουσίες τρεφόμενοι σαν κοράκια από τις σάρκες των θυμάτων πολιτών, ενώ τρέχουν να δείξουν τον ψεύτικο ανθρωπισμό τους σε κάθε εισαγόμενη δυστυχία ή παραλλαγμένη σε δυστυχία δόλια επίθεση !...
Οργή για σένα που  δεν κατάλαβες ακόμη ότι το κάστρο τής ασφάλειάς σου και τής ζωής σου, δεν είναι οι προσωπικοί σου ελιγμοί μέσα στους χώρους  που οι κομματικοί ψεύτες  σε μάντρωσαν με τις θεωρίες τους, αλλά ό ίδιος  ο συμπολίτης σου !
Οργή που όλοι οι εκφραστές των θεσμών τής χώρας δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων !
Οργή για το  σκύψιμο μπροστά στην αλαζονεία και ξεδιαντροπιά τής κάθε εξουσίας που αντλεί την δύναμη της από αυτή την ηττοπαθή συμπεριφορά !
Οργή για όλους αυτούς που διχάζουν την κοινωνία με στόχο την προσωπική τους προώθηση και προβολή !
Οργή που περιμένει επειγόντως δικαίωση από σένα,  μέσα στο 2017!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!