tromaktiko: Έδωσαν στην κόρη τους ένα τεράστιο κουτί για Χριστουγεννιάτικο δώρο. Μόλις αυτή το άνοιξε, δεν πίστευε στα μάτια της!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Έδωσαν στην κόρη τους ένα τεράστιο κουτί για Χριστουγεννιάτικο δώρο. Μόλις αυτή το άνοιξε, δεν πίστευε στα μάτια της!



Υπήρχε μόνο ένα πράγμα που ήθελε περισσότερο από ποτέ η υιοθετημένη κόρη τους, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν να πάρει...
Ολόκληρη η οικογένεια συγκεντρώθηκε χαρούμενη για τα Χριστούγεννα.

Είχαν πολλά να γιορτάσουν με την πρόσφατη υιοθεσία της κόρης τους η οποία φαινόταν να ταιριάζει τέλεια, αλλά οι ευλογίες συνέχισαν να έρχονται.

Η μαμά και ο μπαμπάς είχαν σχεδιάσει κάτι ξεχωριστό για την υιοθετημένη κόρη τους και την έφεραν στο σαλόνι για να ανακαλύψει μόνη της τι ήταν. Το δώρο ήταν ψηλό και λεπτό, τυλιγμένο με κόκκινο χαρτί και με έναν τεράστιο χρυσό φιόγκο πάνω. Απ’έξω φαινόταν ξεχωριστό, αλλά μέσα ήταν ακόμα πιο μοναδικό.

Όλα τα παιδιά ήθελα να βοηθήσουν όταν κατάλαβαν ότι το δώρο δεν ήταν και τόσο ελαφρύ. Μην γνωρίζοντας πώς να το ανοίξουν, γέλασαν όταν ο μπαμπάς σήκωσε το κουτί στο αέρα και έδειξε όχι τι, αλλά ποιος ήταν μέσα.

Η οικογένεια είχε κανονίσει να έρθει η αδερφή του κοριτσιού γιατί της έλειπε πολύ. Η επανασύνδεση τους ήταν τόσο συγκινητική, αλλά οι εκπλήξεις συνεχίζονται καθώς αυτή η οικογένεια θέλησε να την υιοθετήσει σαν ενήλικη, αφού εκείνη δεν είχε ποτέ δική της οικογένεια.

Δείτε στο βίντεο την συγκινητική επανασύνδεση:
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!