tromaktiko: Φυλάξου: Η ημερομηνία με τους περισσότερους χωρισμούς μέσα στη χρονιά πλησιάζει

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Φυλάξου: Η ημερομηνία με τους περισσότερους χωρισμούς μέσα στη χρονιά πλησιάζει



Υπάρχει μία μέρα του χρόνου που σύμφωνα με τις στατιστικές, κλείνουν πολλά σπίτια....


Τι σχέδια έχεις κάνει γι' αυτή την Κυριακή; Άσε με να μαντέψω: α) Θα πάτε με τον καλό σου για brunch β) Θα χουχουλιάσετε μέχρι ψόφου στον καναπέ γ) Θα δείτε καμιά σειρούλα, φαγητό και τέτοια. Ωραία όλα αυτά, αλλά έχε κι ένα back- up plan στα υπόψιν σου, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Άνθρωποι είμαστε, πράγματα συμβαίνουν. Κι οι σχέσεις δοκιμάζονται.
Κάτσε λίγο, θέλω να μιλήσουμε.

Δεν θέλω να σου μαυρίσω την ψυχή μέρες που έρχονται, αλλά σύμφωνα με μελέτη στατιστικολόγων που έβαλαν κάτω δεδομένα τα οποία αλίευσαν στο facebook (status και αναρτήσεις, μην φανταστείς ότι τετραγώνισαν και κανέναν κύκλο), η καμπάνα ΧΩΡΙΣΜΟΣ ALERT βαράει αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέρα μέσα στο χρόνο.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα γιατί να χωρίζουν οι άνθρωποι δυο βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα;

Ψυχανεμιζόμαστε πως ο αιτών/η αιτούσα τον χωρισμό έχει βαρεθεί τη σχέση και στην ιδέα ότι θα πρέπει να περάσει αυτές τις μέρες κάτω από το γκι, μπουκωμένος με μελομακάρονα παθαίνει πρεμούρα και χωρίζει, ώστε να μην αναγκαστεί να το κάνει παραμονιάτικα (ντάξει χοντρό προφανώς).

Αν λοιπόν θέλεις να σολάρεις στα ρεβεγιόν, η Κυριακή που έρχεται σου δίνει την καλύτερη πάσα για να διακυρήξεις την ανεξαρτησία σου και να χορέψεις το "Θα ζήσω ελεύθερο πουλί" γύρω από το δέντρο, με μια γιρλάντα στο αυτί. Αν δεν είναι στα πλάνα σου κάτι τέτοιο και ονειρεύεσαι Χριστούγεννα Χριστούγεννα ευτυχισμένα, στην περίπτωση που τον κόψεις να φέρεται περίεργα την Κυριακή, κάνε την καρδιά σου πέτρα και πες του το πρώτη για να φύγεις με το κεφάλι ψηλά τουλάχιστον.

Καλές γιορτές βρε.  
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!